Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az a lány ( nem utcalány),...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a lány ( nem utcalány), aki bárhol, de tényleg BÁRHOL szexelne, azt minek neveznétek? (pl: medence, erdö, bkvbusz, lift. Stb! )

Figyelt kérdés
Vakmerö , nimfomániás ...stb????
2009. jan. 24. 20:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én egy olyan csajnak, akit befűznék :D
2009. jan. 25. 08:23
 12/16 anonim ***** válasza:
51%
én ri.bancnak hívnám.
2009. jan. 25. 08:40
 13/16 anonim ***** válasza:
58%
gusztustalannak....ha nem a saját erdő, medence, busz ában csinálja,,,én nem szeretném ha pl a testom meglátna egy ilyen párt....ez nem tartozik másra aki pedig nyilvános helyen csinálja az veszélyezteti esetleg kiskorúak lelki felődését....a hugim pont eg yilyen miatt van teljesen ki...
2009. jan. 25. 10:29
 14/16 anonim ***** válasza:
szerintem ez nem gáz, nekem volt egy csajom akivel tényleg mindenhol lehetett csinálni:D és engem sem zavart... bevállalósnak hívom az ilyeneket...
2009. jan. 25. 11:16
 15/16 A kérdező kommentje:
11:16os kicsit írjál hogy csináltátok hogyan ???stb
2009. jan. 27. 22:31
 16/16 anonim ***** válasza:
jujj de izgi mikor az asztalalábujva lehuzom a sliccét! és utánna mintha misem történt volna visszaülők a szkére és megiszom a martinimet!( persze leszopom)
2012. nov. 30. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!