Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan kell ujjazni 1 Csajt,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell ujjazni 1 Csajt, hogy jo legyen neki?

Figyelt kérdés
2009. jan. 24. 08:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
4%

ujjalni???

előszöris járzál be magyarórákra és utána ÚJJAZGASSÁL

2009. jan. 24. 08:48
 2/12 A kérdező kommentje:
hat nem akarom hogy fajjon neki...
2009. jan. 24. 09:08
 3/12 anonim ***** válasza:
31%
nem érted rosszul irtad!!!!!!!!!!!!!!!!!Azt a csajon látni fogod hogy mikor mi jó neki meg minem ez emberföggő!!!!!!
2009. jan. 24. 09:47
 4/12 anonim ***** válasza:
94%

Az emberfüggő...Eddigi tapasztalataim szerint minden nő máshogy szereti...

Viszont ha folyamatos orgazmust akarsz okozni neki,akkor a mutató és kisujjad közti 2 ujjal nyúlj be neki,úgy hogy a tenyered a csiklójánál van (figyelj a nedvességre)A vénusz domb feletti területre tedd a másik kezed,és szorítsd le kicsit.Kezd el ujjazni,de ne ki be,hanem fel-le rángasd a kezed,ne túl erősen,de ne is túl gyengén.Pont mikor elmegy,hagyd abba,vedd ki a kezed,de a vénusz dombnál levőt hagyd rajta,és szorítsd le...kb. 1-1,5 perces orgazmusa lesz.Nálam bevált:)

2009. jan. 24. 10:23
 5/12 anonim ***** válasza:
84%

szia!

Ha kellöképpen odafigyelsz a lányra akkor kitapasztalhatod te is,hogy neki mi a jó...kérdezgetheted is,hogy ö hogyan szereti/szeretné vagy neki mi a jó.

a combok simogatása puszilgatása meghozza a kellö izgalmat;)...az elözö kommentezö elég jo tippet adott;)

de végülis sztem teljesen mind1,hogy ki melyik ujjával csinálja,csináld azzal amelyikkel kényelmesebb.Tudom,hogy te konkréten az ujjazásra vagy kiváncsi,de ha a nyelved is használod vagy a ketött együtt (vagy csak váltogatva) sokkal nagyobb hatást is elérhetsz:)

pl én szeretem ha egyszerre izgatjáka csiklom és a hüvelyem is.

Sok sikert!

2009. jan. 24. 12:01
 6/12 anonim ***** válasza:
31%
a 9:47-es kommentre csak azt mondanám hogy igaza van. menj rá a neten hogy www.redtube.com és írd be a keresőbe hogy 'orgasm' és azt hiszem az első lesz, ahol ezt mutatják és részletesen elmagyarázzák hogy hogy kell. bár angolul de így is érteni fogod. sok sikert!
2009. jan. 24. 16:22
 7/12 anonim válasza:

helló, az télleg elég személytől függő, hogyk i hogyan szereti és kinek hogy a legjobb. Az én párom már azt "nehezen"(annyira jól esik neki, hogy izeg-mozog) birja mikor egyetlen ujjal vagyok benne, és egyszerüen ki és be mozgatom a kezem. Ez tuti teccik neki, mert látom rajta :P:)

De ezt meg fogod tapasztalni, csak bátor legyél, de óvatosan csináld, mert hatalmas fájdalmat is okozhatsz neki. Szóval csak nyugisan, és tudni fogod hogy jó neki :)

19/f

2009. jan. 24. 19:40
 8/12 anonim ***** válasza:
2 újjal!! de előtte izgasd fel!!!
2009. febr. 5. 21:02
 9/12 anonim válasza:
30%

baszzus mennyire balfékek vagytok teljesen jól érta a kérdező az ujjazást

úgyanis az ujj = a tenyeredből lévő hosszú,körömmel állátott rész

az új= pl: ez a ruha új

szánalom látszik h ennyit tudtok és jó lenne ezeknek az embereknek beíratkozniuk egy helyesírás tanfolyamra.. nah ennyit erről

2010. júl. 21. 15:20
 10/12 anonim válasza:
0%

így igaz..sok ocsmány

tényleg nem tudjátok h kell írni helyesen akk előtte írjátokbe a world-be és majd meg mutatja h kell helyesen leírni..

Kedves kérdező!

szóval telejesen helyesem írtad a kérdést...

Rá fogsz jönni h kell..és észre fogod venni a csaj arcán.de természetesen meg is kérdezheted h így most jó-e neki

2010. júl. 21. 15:25
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!