Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire fontos, hogy mekkora...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fontos, hogy mekkora egy nő melle?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, és nem vagyok (még) valami nagy keblekkel megáldva.. Más gond nincs rajtam.. sőt.

Valószínű, fejlődök még, de most egy kicsit zavar. És a barátom is tett egy-két megjegyzést. :( Fiúk, nektek mennyire fontos a mellméret?

Köszi előre !

2009. jan. 23. 22:55
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ez aranyos volt.. köszii (K)
2009. jan. 23. 23:25
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
ha szeret valaki, nem az szamit. Pl ha nagy melled van, akkor azert lesz oda, ha kicsi, akkor azert.
2009. jan. 24. 00:16
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez a mell-orulet csak egy divat, és remélem, hogy egyszer elmúlik és inkább az ember lelkét részesítik elonyben, mint azokat a nagy batár csocsoket!!!Az egyáltalán nem számít, hogy kinek mekkora, mert lényegtelen!!Nehogy már ez legyen a világ legnagyobb gondja... A kismellu csajokat már a plázákból is ki fogják tiltani vagy mi????

Udv, lány voltam.

2009. jan. 24. 00:28
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

nekem nem számit. nem ez alapján döntök.

legalább olyan undoritó huzás lenne mintha a nő a farkam mérete miatt lenne velem.

(nincs nagy farkam, meg barátnőm sem, csak példa volt)

2009. jan. 24. 01:16
 15/17 anonim ***** válasza:
A legfontosabb, hogy arányos legyen a testedhez! Van olyan barátnom aki alacsony és vékony nagy mellekkel, ez nem mutat valami jol és nem is igazán tud jol feloltozni, hogy ezt megoldja! Semmi baj ha kicsi a cicid, nekem is az. Pl én teljesen bele voltam betegedve, konnyorogtem anyuméknak és tesomnak hogy adjon rá pénzt, szo szerint mondom. Tesom csak annyit mondott, hogy ha még egyszer kimondom hogy mell mutét kiveri a fogamat! Most van egy pasim aki imádja a kis cicimet és mindig mondja, hogy biztos not mert látszik rajta! A fogamzás gatolo miatt valoban not, de azért nem annyit de látszik rajta! SZoval az a lényeg, hogy már én is kezdem szeretni és elis hiszem, hogy nem olyan kicsi! Mutétett néha szova hozom, ha annyi pénzrol van szo vagy hallom hogy arrol beszélnek, akkor csak beszolok, hogy ebbol megint ki jonne egy cici. De már a családom csak mosolyog rajta! Minden ugy, hogy ahogy isten megadta! Ja meg neked azért biztos fog noni. Nekem azért nem not olyan nagyra, mert nagyon sokáig tornáztam és állitolag azoknál inkább izomzat no és nem mell vagy mi!
2009. jan. 24. 10:16
 16/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek ! Visszaveszek az aggódásból :)

Köszii (K)

2009. jan. 24. 23:01
 17/17 anonim ***** válasza:

szerintem is a formás nőkre buknak a ffiak és a formás mellekre.

sokszor látok nagyon ronda ciciket,csodálkozok is,hogy hogy birják ezt a fizikai megterhelést:(

2009. márc. 12. 17:16
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!