Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy fiúnak is fájhat az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiúnak is fájhat az első alkalom, vagy amúgy a szex?

Figyelt kérdés
2009. jan. 23. 21:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Lelkileg max, ha nem sikerül. Én még ilyenről nem hallottam, hogy fájna. Nekem nem fájt.

Szex akkor fáj, de akkor nagyon, ha kicsusszan, de ezt nem veszem észre, és rálökök.

2009. jan. 23. 21:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Az első hozzászólónak:Bizony egy kicsit vastagabb pénisz,és egy amatőr csaj,és bizony nagyon tud fájni...Szóval igen,fájhat...Nekem az első rémes volt,de a kellő nedvesség csodákra képes:)
2009. jan. 23. 23:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Ja hát persze, ha száraz, akkor rossz az tény :)
2009. jan. 23. 23:35
 4/7 anonim ***** válasza:

Igen fájhat: a fitymafék, fityma rendellenes volta miatt. Elvileg kiskorban kinővik vagy dokibácsi visszahúzza és onnantól jó.

Úgyhívják fitymaszűkület.

2009. jan. 23. 23:49
 5/7 A kérdező kommentje:
az micsoda ? lehet h én vagyok tudatlan de akkor is :S az az a rész amelyik tartja a bőrt ? gondolom férfiak tudjátok miről beszélek
2009. jan. 24. 17:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem.
2009. júl. 25. 21:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Sózd meg attól bedagad és nagyobb lesz. :D
2010. máj. 25. 00:41

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!