Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A 30-as nők szeretik a 20...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 30-as nők szeretik a 20 körüli, fiatalabb fiúkat?

Figyelt kérdés
Én 22 éves vagyok, és már rég óta foglalkoztat, hogy milyen lehet a szex egy 30-as nővel.Szerintetek van esélyem náluk ???
2009. jan. 23. 20:34
 1/9 anonim ***** válasza:
miért ne lehetne?:D
2009. jan. 23. 20:35
 2/9 anonim ***** válasza:
hajaj!!! ;)
2009. jan. 23. 20:42
 3/9 anonim válasza:

Nekem 29 évesen volt 19 éves pasim :-D És nagyon jó volt :-) Bár 28 évesen elkérték tőlem a személyim, ha cigit akrtam venni, tehát rajtam nem látszott meg a "kor" :-)

Csak udvarolj nyugodtan, jó ám!

2009. jan. 23. 21:01
 4/9 anonim ***** válasza:

Engem nagyon izgattak régen az idősebb hölgyek. 19 évesen összejöttem egy 27 éves történelem tanárnővel, megjegyzem engem soha nem tanított.:)Fél évig voltunk együtt, majd megismerkedtem egy 25 éves lánnyal vele csak 3 hónapot. Ezek voltak a jelentősebb kapcsolatok. De volt pár kalandom természetesen idősebb hölgyekkel. Azonban 21 éves koromban minden megváltozott, mert megismertem egy 18 éves ártatlan leányzót, aki mindent vitt...3 éve vagyok együtt a szerelmemmel, én vettem el a szüzességét, és meg kell mondanom, hogy a szex 100-szor jobb, mint az idősebb nőkkel. Ezt szerintem kevesen gondolják, de én így tapasztaltam. Azokba a nőkbe nem tudtam szerelmes lenne, de a barátnőmba, abban a pillanatban szerelmes lettam, ahogy megláttam. Ő érzelmi szinten is maximálisan kielégít, más nő erre nem volt képes.

Minden egybevetve megéri kipróbálni, én is azt hittem majd egy idősebb nővel fogom leélni az életem, mert csak velük tudom megérteni magam, de tévedtem.

2009. jan. 23. 21:30
 5/9 A kérdező kommentje:
persze értem, de nem is kapcsolatot akarok :)
2009. jan. 23. 21:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Tapasztalataim szerint szeretik. A kapcsolataim fele idősebb nőkkel volt és egyszer sem volt akadály a kor egyik részről sem. Az intim dolgokról nem akarnék mesélni, pedig kijönne az 1001 éjszaka :D
2009. jan. 24. 02:25
 7/9 anonim ***** válasza:
igen:) nekem is fiatalabb a pasim:) sokkal
2009. jan. 24. 12:05
 8/9 anonim ***** válasza:
48%

Nekem nem izgató...Jobb szeretem a hamvas nőket (18-23).20 évesen voltam egy 31 éves nővel,a farkam állt,mint a cölöp,de nem mentem el vele...ő elment az alatt a 6 óra alatt rengetegszer,de én csak csináltam,de nem élveztem...Megjegyzem,hogy a 6ó nem egyfolytában,hanem kisebb megszakításokkal volt:)

Nah,most fognak fikázni...Szerény véleményem szerint,sokkal jobb a fiatalabb nő,már csak a külcsíny miatt is...30-xy már megereszkednek a mellek,a bőr sem olyan feszes...[F/22]

2009. jan. 24. 23:07
 9/9 anonim válasza:
szia, ment privát mail, nézd meg a spam-et is, lehet, hogy ott kötött ki... nat
2009. jan. 26. 05:34

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!