Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miert nincs orgazmusom szeretk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nincs orgazmusom szeretkezes kozben, maskor viszont mindig?

Figyelt kérdés
2 eve vagyok egyutt a parommal,nagyon jo vele, szeretjuk 1mast. Ujjazaskor,stb mindig van orgazmusom,rendszerint csikloi, de ujabban a huvelyi is nagyon alakul. Konnyen a csucsra jutok. De szeretkezeskor...nagyon jo,de valahogy nem jon ossze. Mar tobb pozt kiprobaltunk,de mintha nem lenne eleg inger. Hogyan lehetne ezen segiteni?
2009. jan. 23. 20:01
 1/4 anonim válasza:
100%
szerintem vezesd rá magad ! szóval amikor ujjaz és már érzed h jön a vég akkor tegye beléd. és igy fokozatosan
2009. jan. 23. 21:22
 2/4 A kérdező kommentje:
ugy is probaltam es nem jott ossze.
2009. jan. 23. 22:44
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha máskor van orgazmus akkor szex kozben is kell lennie. Én csiklonál tudok elélvezni az ugy szoktam csinálni, hogy én vagyok felul és egy kicsit elore dolok és igy a csiklomat éri a nagyobb inger! Lehet, hogy tul dorcsosen akarod, kapcsold ki az agyad és koncentrálj az érzésre, ne arra gondjol mikor megyek már el stb stb. Hangnolodjál rá a párodra és nézd, hogy o mennyire élvezi kapcsolj ki és élvezd. Csináld ugy a dolgot hogy neked jo legyen, tudud mi az ami orgazmushoz vezet, akkor csináld szex kozben is azt!
2009. jan. 24. 10:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Mond meg neki,hogy sex közben zgassa a csiklódat is a kezével,vagy ha olyan pózban vagytok,hogy ő nem fér hozzá,akkor te izgasd magadnak.Nálunk ez bevált
2009. jan. 25. 13:45

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!