Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Volt már úgy veletek, hogy az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már úgy veletek, hogy az elején a lány nagyon antiszexuális/frigid/fiúkerülő-de nem leszbikus stb. volt, de aztán mégis jól működött a kapcsolat és a szex is?

Figyelt kérdés
és hogy sikerült
2009. jan. 23. 19:09
 1/5 anonim válasza:
94%

Ez a kettő vhogy üti egymást, nemgondolod? Ha frigid, akkor nem tudja élvezni a szexet. Ha fiúkerülő akkor kapcsolata sem lesz. De sztem a te feladatod, hogy megingasd abban amit vall, vagy amilyen;)

Soksikert.

2009. jan. 23. 19:14
 2/5 anonim ***** válasza:
95%
Mondhatni engem a párom mindenre rávezetett, hogy jó lesz az nekem is, csak hagyjam magam egy kicsit. Ma már ragadozó vagyok, és ha megkívánom, akkor mindegy hol vagyunk...
2009. jan. 23. 19:22
 3/5 A kérdező kommentje:
a / jel vagy-vagyot jelent - ezek szerint mindenki csak könnyen felszedhetőkkel jár?? :P
2009. jan. 23. 19:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Kicsit konkrétabban is írhatnál.

Egyébként én ismerek olyat, ahol a lány hónapokig tiltakozott a kapcsolat ellen. 2 gyerekük van.

2009. jan. 23. 21:43
 5/5 anonim ***** válasza:
elmondom az en esetemet. Eleg csunyacska gyereknek tartottam magam, ezert onertekelesi probemakkal kuzdottem, 20 evesen csokoloztam eloszor, addig nem is gondolkodtam ezen, azt sem tudtam mi a szex. 21 evesen megismertem az elso szerelmemet, annyira feltem a szextol. ez 2 eve tortent, azota egyutt elunk es en vagyok a szexmaniasabb nalunk, barmit barmennyi mennyisegben, imadom a szexet. az a lenyeg, hogy az elso jo elmeny legyen...
2009. jan. 24. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!