Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy a négereknek nagyon nagy a farkuk? Miért?
Figyelt kérdés
2008. jan. 19. 14:33
1/10 anonim válasza:
Genetika. Ezt örökölték az apukájuktól.
3/10 anonim válasza:
Szerintem nem minden négernek van nagy pénisze.Az igaz,hogy a filmekben nagy szerszámú férfiak szerepelnek,de attól még nincs mindegyiknek nagy nemzőszerve.Ez tévhit...
4/10 anonim válasza:
Egy különleges vadászteknika miatt, elbújnak egy bokorba előveszik a nemiszervüket és lefektetik a földre és amikor jön a sas akkor azt hiszi óriáskígyó és le akar csapni rá, ekkor előugrik a vadász a bokorból és ledöfi a sas a lándzsájával vagy agyonüti a nemiszervével, és a hosszú évek során megnyúlt, hogy ezt a mutatványt végre tudják hajtani...
5/10 anonim válasza:
Ahh utolso valaszolo.:DD ;)) Igaza van am. ;))
6/10 anonim válasza:
Tudtommal ez a rabszolga időkre vezethető vissza. Négerek voltak a rabszolgák és kereskedtek is velük és mindig a legerösebb, legegézségesebbeket válogatták ki. Igy az évszázadok során szinte a "tökéletes" egyedek párosodtak:D Kiszürödtek a genetikai hulladékok.
Da amugy alapból erösebb felépitésüek csontozatilag mint a fehér ember.
7/10 anonim válasza:
Nem tudom miért, de egy felmérés szerint hosszban a négerek, vastagságban az indiánok vezetnek, technikákban az ázsiaiak. Keress rá, google jóbarát.
8/10 anonim válasza:
Az én párom fekete, neki nagy van, és vastag, és nagyon jó az ágyban :) Láttam már neten olyan feketét akinek nagyon pici volt. Szóval ez se teljesen igaz, de tény hogy nagyobb számban vannak akiknek méretesebb :) 21/L
9/10 anonim válasza:
akkor is a többségüknek nagyobb. :) van, akinek 30cm. :D
10/10 alfonz64 válasza:
Vagy olyan sok az az 1 cm ?????
Négereknek közt sokall több a nagy farku, de több a kis farku is mint az europaiak között. Így az átlag ugyanott van.
"Hazánk fiai átlagosan 16,51"
"Világszerte is csak Fekete-Afrika néhány nemzete (Kongó 17,93 cm, Ghána 17,31 cm, Kamerun 16,67 cm) előzi be a magyarokat,"
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!