Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem kíván a párom. Mit tegyek?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kíván a párom. Mit tegyek? Nem értem az okát, és ő sem.

Figyelt kérdés
Nő vagyok, és szinte már sosincs szex. Nem kezdeményez egyáltalán. Nincs másik nő, ez biztos, egyszerűen eszébe sem jut. Már beszélgettük a dologról, de nem jutunk egyről a kettőre. :( Help
2009. jan. 23. 17:23
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
pedig ezt csak ti tudthatjátok. BÁr szerintem lelki oka van
2009. jan. 23. 17:26
 2/18 anonim ***** válasza:
Miért nem kezdeményezel te? Valami miatt ellaposodott a dolog koztettek, ez mind kettotokon mulik! Csavard el a fejet, vigyél bele valami izgalmasat! Szexi fehér nemu, vagy táncoljál benne! Csinál romantikus furdozést, gyergya, perzsgo, olajok amit szeret a párod! Legyél kivánatos a számára, érd el hogy kiványon. Annyi noi praktika van erre! Kezdeményez te, nem mindig a pasinak kell!
2009. jan. 23. 17:29
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Nem akarlak elkeseríteni, de ismerős a helyzet. Én a volt férjemmel voltam így. Szerettem, imádtam, de egyszerűen nem kívántam sajnos. Pedig amúgy jó pasi, nem tudtam az okát, ma sem tudom, de ha szex-eltünk, akkor úgy voltam vele, hogy legyünk már túl rajta. Végül eljött az az idő, hogy megkívántam egy másik férfit, majd beleszerettem, és a férjemmel pedig elváltunk. Lehet, hogy szeret Téged, de a szerelemhez hozzátartozik a jó szex is mondhat bárki bármit.
2009. jan. 23. 17:35
 4/18 anonim ***** válasza:
Engem sem kívánt. Szakított is velem :( Nála az volt az oka, hogy nem volt elégedett a testemmel, ezért nem kívánt annyira és nem is ment a szex, mert nem izgult fel, ha meg igen, akkor lelankadt :(
2009. jan. 23. 17:51
 5/18 anonim válasza:
100%

Szia!

Ezt én is írhattam volna, csak 4 évvel ezelőtt...

Én is biztos voltam benne, hogy nincs másik nő, mert minden szabad idejét nálunk töltötte. Jó egy évig nyaggattam, bevetettem minden praktikát, semmi nem használt. lehetett rajtam akármilyen szexi cucc, mindig fáradt volt, és semmihez nem volt kedve.

1 év után meguntam. (ekkor már 5 éve voltunk együtt) Nem szakítottunk, de gyökeresen megváltozott minden, szórakozni jártam nélküle, csinosan, sminkelve, holott előtte mindig együtt mentünk mindenhova. Nem foglalkoztam vele. Volt, hogy 1 hétig csak akkor beszéltünk, amikor nagyon muszáj volt.

párszor az üres szobában aludtam és nem vele, bár elég rossz volt, de muszáj volt! amikor megkérdezte, hogy miért, azt mnodtam, hogy ehhez van kedvem. Nehéz volt, de kibírtam. Kb. 2 hónapig bírta a párom ezt a pálfordulást, és ő hozta fel a témát. Ekkor őszintén megmondtam neki, hogy vagy abbahagyja ezt a viselkedést, vagy azonnal költözhet haza a szüleihez.

Megmondtam neki kerek-perec, hogy hiába nincs kedve a szexhez, igenis vegyen erőt magán!

Ez bejött, 3 éve megint minden rendben van köztünk, bár az én lelkemben elég nagy törést okozott az az egy év, és bennem már semmi sem lesz ugyanolyan mint előtte. Szeretem a párom,de az a varázs ami volt, eltűnt.

Találj ki vmit gyorsan, ne halaszd olyan sokáig mint én!

2009. jan. 23. 17:54
 6/18 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat. Az a baj, hogy itt nem segít fehérnemű+gyertya. Sokszor átrágtuk magunkat a témán,és tényleg ő sem tudja, miért van ez.Egy férfinek jobban szükséges van a szexre, mint egy nőnek, nem igaz? Én viszont már nem érzem jó nőnek magam mellette. Belefáradtam, de imádom...lépni nem tudok emiatt. Érzem, ha nem változik, valaki "elvisz"... :( Pedig én ŐT akartam...
2009. jan. 23. 18:01
 7/18 anonim ***** válasza:
Arról nem írtál, hogy milyen volt az elején, akkor még rendben volt minden? Vissza kéne emlékezni, mikor mi történhetett, mi befolyásolta azt, hogy mára ez lett veletek, talán az segít ha megértitek. Attól mert még beszéltetek róla nem javul meg semmi, szerintem sokat kell még egymásban kutatnotok. Lehet h csak elhidegült, egy kis különlét jót tehet, a srác menjen haverokkal szánkózni az alpokba, te meg barátnőkkel máshova :)
2009. jan. 23. 18:12
 8/18 A kérdező kommentje:
Az elején minden rendben volt...akkor még megvolt a vágy...ez kb. másfél évig tartott...3éve vagyunk együtt. A vége felé már csak orális, manapság meg semmi. Én sokszor próbálkoztam...volt hogy elkezdtük, aztán lelankadt és befejeztük orálisan.Mostmár el sem kezdjük. Talán attól fél, hogy csődöt mond? Nem tudom, szerintem is lelki eredetű. Az az igazság, már odáig fajult, hogy a múltkor "megfenyegettem", ha nem megy el orvoshoz szakítok vele, mert nem akarom így leélni az életem.
2009. jan. 23. 18:27
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Jogod van a jó szexhez, még szép. Ha szeret, akkor ezen ő is változtatni akar, de ha nem akar... Lehet hogy egy szexuális tanácsadóhoz kéne menni, biztos segítene, természetesen csak akkor ha aktivizálni lehetne a barátodat, ha ő is belátja, hogy ez így nem jó.

Ugyan írtad hogy nincs másik nő, de van olyan, hogy fizikaliag nincs másik nő, de lelkileg igen, plátói szerelem, ilyesmire gondolok.

2009. jan. 23. 18:58
 10/18 anonim ***** válasza:

Egy normális párkapcsolatban szükség van a jó szexre,szerintem emiatt nem köveznek meg:)

Próbáld meg megfigyelni,hogy párod maszturbál-e.Ha igen,akkor milyen gyakran...Ebből levághatod,hogy mennyire fontos neki a szex:)Tuti tipp,a volt asszony engem is megfigyelt,aztán lépett...

Nálam úgy történt,hogy vacsi(legyen benne fahéjas süti,az dob a férfiak nemi vágyán),aztán 1-2 pohár finom bor.(Tudom ajánlani az Egri Bikavér,vagy ilyen bort)Semmiképp ne valami olcsó utánzat.A fahéj növeli a vérellátást a kívánt szervben,a bor pedig oldja a gátlásokat...Ha ezen túl vagytok,ne vágj bele a közepébe.Mikor kellően ellazult,adj neki egy kis időt,addig beszélgessetek semleges témákról.Bánj úgy vele,mint egy kisfiúval,ez fix hogy hatni fog.Simogasd,érzékeltesd vele,hogy szereted,és nem feltétlen a szexre utazol...Simi tippek:fej,hát,combok:)

Ha ezt elvégezted és a vége alvás,akkor vele van valami nagy baj...

2009. jan. 23. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!