Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Zavar titeket, ha úgy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Zavar titeket, ha úgy nyaltok egy lányt, hogy a lány ráül az arcotokra és mozog is mellé?

Figyelt kérdés

Csak, mert én jobban szeretem, ha úgy nyalnak, hogy a pasi arcára ülök és mozgok is közben. Ez zavarja vajon a pasikat?

Főleg pasik válaszait várom!!!

2009. jan. 23. 16:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
17%
pfejjj!!
2009. jan. 23. 16:37
 2/14 anonim ***** válasza:
88%
az én pasim imádja
2009. jan. 23. 16:37
 3/14 anonim ***** válasza:
91%
Nem zavar! Csak arra ügyelj, hogy ne nehézkedj úgy rá, hogy levegőt se kapjon! :) ( F25)
2009. jan. 23. 16:40
 4/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat!

Annyira nem nehézkedek rá, kap levegőt :) Neked, utolsó külön köszönöm, hogy odaírtad, h (F25)!

2009. jan. 23. 16:51
 5/14 anonim ***** válasza:
70%
én 69es pozban szeretem csinálni,és ráüll a csajom is az jo imádom mert láttom mit csinálok mit nyalok !! Te engeded szereted ha a végbélnyilásodat nyalják ????
2009. jan. 23. 17:06
 6/14 anonim ***** válasza:
86%
normális vagy?:D az egyik legjobb dolog a világon. ha bele is fulladsz akkor is megérte:D petya
2009. jan. 23. 17:17
 7/14 A kérdező kommentje:
köszi a választ! Igen, engedem és szeretem is, ha a végbélnyílásomat nyalják. Miért? Ez baj?? Ha már itt járunk a pasik szeretik a csajok végbélnyílását nyalni, ujjazni + berakni oda a péniszüket?
2009. jan. 23. 17:20
 8/14 A kérdező kommentje:
Szia Petya! Köszönöm Neked is a választ! Örülök, h szeretitek úgy nyalni a csajokat :)
2009. jan. 23. 17:21
 9/14 anonim ***** válasza:
75%
kaksilukat inkább kihagyom a fogorvosom és elmeorvosom tanácsára XD de puncit nyalni jó alulról, csak nem legyen a lány két tonna
2009. jan. 23. 18:27
 10/14 anonim ***** válasza:
78%
kaksilukat én is kihagynám,mint a felvilágosultak jól tudják,ott van a legeslegtöbb baci,fertőzés melegágya :)) aki igényli nyalcsizza nyugodtan magunk részéről másképp is fergeteges élményben van részünk :DD
2009. jan. 23. 20:01
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!