Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit lehet lenni, ha a szülés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet lenni, ha a szülés óta nulla a szexuális vágy?

Figyelt kérdés
Már 8 hónapja szültem, rég nem szoptatok, és mintha elvágták volna a régi nőt, aki voltam. Csak aludni van kedvem, a szex egyáltalán nem érdekel. Pedig figyelünk arra, hogy kettesben legyünk, vannak gyertyafényes estéink, közös programjaink, és minden rendben van köztünk. Már eléggé kezd gáz lenni, szegény férjem nem mutatja, de tudom, hogy csalódott. Mit tegyek???
2009. jan. 23. 08:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha gondolod, próbáld ki az intimtornát. Én most kezdtem el járni a Kriston-félére (és tényleg nem reklámból írom), de ezen a problémán is segít. Szerintem egy próbát megér, ha meg tudod oldani baba mellett.
2009. jan. 23. 09:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Nos csak melléktanácsként hozzáfűzném hogy azért a párod ha lehet szexuálisan elégítsd ki,(orálisan vagy bárhogy...) nehogy keseredettségében máshol keressen vigaszt.Legalábbis amíg benned visszaáll a régi vágy.
2009. jan. 23. 10:38
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Hála Istennek a férjem nem olyan, hogy ilyesmi miatt más után nézzen.
2009. jan. 23. 11:34
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha nem kívánod, akkor is engedd, hogy ő egy kicsit kényeztessen. Ha a baba hagy, kínáld meg tejjel is.

Te is próbálj ezt-azt vele: kézzel, szájjal, ahogy jön.

Innen kedzve az ő ügyességén is múlik, hogy meg tudja-e hozni a te kedvedet is.

2009. jan. 23. 18:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy rég nem szoptatok...
2009. jan. 24. 09:45

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!