Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hitessem el a barátommal, hogy nincs semmi gond a méretével?
egyszerű.
fogj egy vonalzot és mond ezt: az átlag 15-16 centi ugyhogy most lemérjük mekkora.
csak ha tudod hogy annál nagyobb neki, ha nem akkor inkább ne csináld még jobban pánikba esik. de ha nagyobb lehet ugy megerősitődik benne hogy tényleg nagyobb az átlagnál akkor az nem kicsi.
nekem ez bevállna.
Pontosan, mint az utolsó, csak annyit még, hogy az átlag 14-15cm.
Egyébként milyen ultimátum az, amit nem tartasz be? Ha annak ellenére is próbálja tönkretenni a nemiszervét, akkor vagy lesz@rja mi lesz kettőtökkel, vagy csak tudja, hogy semmit nem ér a szavad. Miért nem szakítottál akkor vele? Tutira megjött volna az esze, és visszakönyörögte volna magát.
Régebben én is átlagon alulinak tartottam a szerszámom, egészen addig, amíg bnőm rá nem világított, hogy neki ez bizony bőven elég.
Sajnos a pasik többségenek (nekem már nem) mániája, a méret dolog.
Kell egy olyan társ, aki bebizonyítja, hogy nincs vele gond. (Egyébként 16cm)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!