Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most hogy is van ez? Ugye átlagban a pasik előbb a csúcsra jutnak? De vannak kivételek, nem?
Nem sexletünk még túl sokszor, de legtöbb esetben úgy esett, hogy én előbb elmentem. Meg olyan is volt, hogy kábé egyszerre vele, de ekkor multi orgazmusom volt. Csodás volt, semmi gond nincs csupán azt nem értem, hogy akkor hogy is van mert azt mondják a csajoknak "sokkal" több idő kell míg elmennek. Bár igaz hosszas előjáték volt, amiben legjobban én részesedtem. Tudom minden ember más és más de azért kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Előre is köszi
A lányoknak szükségük van egy hosszabb előjátékra, hogy kellően ráhangolódjanak a szexre, nem úgy, mint a srácoknak, akiknek nem is szükséges....
A hosszú előjátéktól a csaj jobban felizgul és szex közben hamarabb el tud élvezni, viszont a srác egy hosszabb előjáték után később élvez. Tapasztalatok alapján...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!