Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most hogy is van ez? Ugye...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most hogy is van ez? Ugye átlagban a pasik előbb a csúcsra jutnak? De vannak kivételek, nem?

Figyelt kérdés

Nem sexletünk még túl sokszor, de legtöbb esetben úgy esett, hogy én előbb elmentem. Meg olyan is volt, hogy kábé egyszerre vele, de ekkor multi orgazmusom volt. Csodás volt, semmi gond nincs csupán azt nem értem, hogy akkor hogy is van mert azt mondják a csajoknak "sokkal" több idő kell míg elmennek. Bár igaz hosszas előjáték volt, amiben legjobban én részesedtem. Tudom minden ember más és más de azért kíváncsi vagyok a véleményetekre.

Előre is köszi

2009. jan. 21. 15:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Ennek a kérdésnek nem sok értelme van.. Ha olyan pózban csináljátok, amit te jobban élvezed, mint a párod, akkor valószínű, hogy előbb el fogsz menni. De tulajdonképpen most mi a kérdés?
2009. jan. 21. 15:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez emberfüggö.Tényleg általában a pasik ,,mennek el,,de nem feltétlen. Számit a póz,a hangulat stb.meg hogy mennyire izgatod esetleg orálisan?!
2009. jan. 21. 15:33
 3/5 anonim ***** válasza:

A lányoknak szükségük van egy hosszabb előjátékra, hogy kellően ráhangolódjanak a szexre, nem úgy, mint a srácoknak, akiknek nem is szükséges....

A hosszú előjátéktól a csaj jobban felizgul és szex közben hamarabb el tud élvezni, viszont a srác egy hosszabb előjáték után később élvez. Tapasztalatok alapján...

2009. jan. 21. 15:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Haaat vannak kivetelek van ahol a pasik mennek el hamarabb de vannak ahol a csajok... ez szemlytoool fuggo dolog:)
2009. jan. 21. 16:03
 5/5 anonim válasza:
Attól függ!Az én párom ha már nagyon-nagyon nem bírja,de általában nagyon sokszor vissza kell,hogy "tartsa".Ilyenkor pihenünk és folytatjuk.Kielégít engem és utána jön csak ő.De ez sztem így jó.
2009. jan. 22. 07:43

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!