Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért kell várni 1 évet is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell várni 1 évet is sok embernek (lány) h odaadja a szüzességét egy fiúnak?

Figyelt kérdés
Hello! 17 vagyok, lány! sokat olvasgatok errefele, kérdezgetni nem igazán szoktam, de megakadt a szemem azon hogy sokan 1 évig is várnak mig valakinek odaadják a szüzességüket! én ezt nem értem:( Elhiszem h a szüzesség csak egyszer van, de azért 1 év nem sok? én az ideálisnak a 2 max 3 hónapot tartom! régen mikor szüz voltma énis ennyit vártam! vagy én gondolom rosszul? miért van ez? Köszi a válaszokat!
2009. jan. 20. 16:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

1) érettség kell hozzá, ha megnézed, a "nincs orgazmusom" címkéket, a háromnegyede fiatalon vesztette el a szüzességét

2) ha valaki szeret, akkor egy év meg se kottyan

3) csak egy kényelmes kapcsolatban tud az ember igazán ellazulni

4) minek sietni, előttünk van az egész élet

5) ha az ember 19-20 évesen veszti el a szüzességét, akkor ha beüt a krakk, gondoskodni tud majd a gyerekről/el tud menni az abortuszklinikára és szembenézni a családdal, vagy kezeltetni a nemibetegségét

2009. jan. 20. 16:44
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én 8hónapot vártam míg odaadtam a barátomnak a szüzességem...Nem vagyok olyan aki fűvel-fával fekszik össze és csak arra játszik h elmondhassam a többieknek: Nem vagyok szűz...Szerintem ez tök szánalmas! -.-' Pfff
2009. jan. 20. 16:52
 3/12 anonim ***** válasza:
74%

Szia,

Egyéntől függ. Van akinek annyira természetes a ffi test, és a szexualitás, hogy "felesleges" várni, és nem azért fekszik le a párjával, mert jó lesz elújságolni....

Egyszerűen élvezi és annyi...

Van aki nem biztos magában és nem akarja elkapkodni. Szerintem túl van ez a szüzesség misztifikálva, hogy hűűűű

Ez nem azt jelenti, hogy mindenki akit lát annak adja oda magát...

Egy év sok... És semmit sem jelent, hogy az elsőt 1év után adtam oda, lehet a második már az első randin megy, mert ugye nem mindenki az első emberhez megy hozzá, és ásó kapa....

2009. jan. 20. 17:02
 4/12 anonim válasza:
90%
Hát szerintem a 2-3hónap nagyon kevés! Mi 11hónap alatt jutottunk el odáig, hogy pettingből lett szex. Ismertük egymás testét, sokszor elégítettük ki egymást előtte...Szerintem teljesen normális hogy nem az első adandó alkalommal történik meg a dolog hanem egy kis gyakorlás után. Én azokat nem értem akik 2-3hónap után, rögtön lefekszenek a másikkal. Itt nem arról van szó hogy ennyit akarok várni arra hogy odaadjam magam, hanem arról, hogyennyi idő után már szinte természetesen, fájdalom és izgulás nélkül történik meg a dolog...Nem értem ti hová siettetek...
2009. jan. 20. 17:38
 5/12 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem is az 1 év az tulzás de azt nem tudhatjuk mennyit voltak elötte együtt. Ha pl távkapcsi és havonta 1szer taliznak akor 1év az semmi...azok a lányok akik 1évig várnak normális kapcsoltban szerintem vagy szextöl (saját maguktol) vagy a kapcsolat végétől tartanak.
2009. jan. 20. 21:13
 6/12 anonim ***** válasza:
25%
Az csak téged minősít, hogy 17 évesen 2-3 hónap után odaadod magad! Ilyen korban még elég a petting is, hogy megismerjétek a másik testét, nem kell elkapkodni, van idő!
2009. jan. 21. 08:17
 7/12 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem is sok az 1 év, bár ha fiatalok vagy távkapcsolat akkor megérthető. A szüzesség önmagában szerintem nem fontos, az a fontos hogy az összes alkalom gyönyörű legyen, és az mindegy hogy 14 vagy 32 évesen lesz az első pillanat a lényeg a szépségén van, és attól, hogy valaki "fiatalon" szeretkezik, attól még nem biztos, hogy később nem lesz orgazmusa, nekem ilyen gondom még sosem volt. A másik embertől és a hozzáállástól függ. Az meg teljesen normális, ha valaki úgy dönt, mondjuk 17 évesen, hogy elég érett hozzá, mert ezt csak ő érezheti, az meg már nagy baj ha semmilyen érdeklődést nem mutat a másik nem iránt.
2009. jan. 21. 11:05
 8/12 anonim ***** válasza:
93%

Már ne is haragudjatok, mi az hogy szerintetetek sok, megáll az eszem....xD szerintem meg rib*nc aki 3 hónap után adja oda a szüzességét...pfff én másfél évet " vártam vele"18 voltam az elsőnél és egyáltalán nem bántam meg...azóta is együtt vagyunk ..már 4 éve...a párom is szűz volt, és fiú létére is " kibírta a másfél évet ugyh....nekem 2 hónap kellett hogy egyáltalán hagyjam hogy megfogja a mellemxD

Szerintem egy első kapcsolatban egyáltalán nem természetes a másik érintése idő kell, hogy el tud magad engedni és hogy tudjad biztos ő e az, és persze az is benne van hogy anyum igy nevelt..., de sztem nem sok az 1 év..nagyon szeretem a sexet, és elötte hónapokig pettingeltünk, mire szeretkeztünk az egész már olyan természetes volt...sztem ha lesz következő partnerem azzal is több hónapot fogok várni...csak olyannal fekszek le akit igazán szeretek, 3 hónap az semmi...

2009. jan. 21. 11:59
 9/12 A kérdező kommentje:
Jó hülye vagy!
2009. jan. 23. 16:37
 10/12 anonim ***** válasza:
te meg r*banc.....:D nem hiszem hogy hülye lennék..te jársz egyetemre vagy én?....remélem összeszedsz valami szaftosat ha már ilyen bunkó vagy...véleményt kérdeztél én csak leírtam...akkor meg?...
2009. jan. 23. 17:01
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!