Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyi idő után kerül sor az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után kerül sor az első szeretkezésre általában?

Figyelt kérdés
kíváncsi lennék, hogy mi az átlagos, mert mikor tőlem ezt megkérdezték és azt mondtam, hogy két hónap, akkor gyakorlatilag megbotránkozott néhány barátnőm, hogy milyen gyorsan megtörtént. szerintetek ez tényleg kevés időnek számít? előre is köszi a válaszokat.
2009. jan. 20. 12:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
55%
ez attol fugg, szuzek e meg a felek, vagy egykojuk.
2009. jan. 20. 12:32
 2/16 anonim ***** válasza:
52%
Egy hét híján két hónappal a megismerkedésünk után szeretkeztünk először a barátnőmmel, és - mint utólag kiderült - szerinte (is) nagyon ideje volt már, lehetett volna hamarabb is. Azt gondolom, hogy nem érdemes túl sokáig halogatni ezt, mert mi van, ha mondjuk fél év után derül ki, hogy valamelyik fél részéről nem működik a dolog? Valljuk be, jó szex nélkül nehéz egy kapcsolatot hosszú távon elképzelni, a puding próbája pedig az evés.
2009. jan. 20. 12:34
 3/16 anonim ***** válasza:
73%

Szüzek általában hónapokat, éveket várnak (a normálisabbjai), nem szüzek meg néhány hetet...

Amúgy egyénfüggő.

Ha 1 éjszakás kalandot akarnak, nem várnak semennyit. Ha a kapcsolat csak szexuális célú, akkor sem várnak.

Ha a nő szeretne némi bizonyosságot a fiú érzéseiről, vár a szexszel, h a fiú kivárja-e, vagy megpattan. Ez esetben nem is volt szeretet a fiú részéről, csak du*ni akart egy jót. De sajnos még ez sem biztosíték, mert vannak olyanok, akik kitartóak, taktikáznak, és végül csak megfektetik a lányt, majd szépen dobják. Én sajnos így jártam. 4 hónapnyi kapcsolat után elérte, hogy bízzak benne, higgyek neki. Egy olyan fiúnak adtam a szüzességem, akiről azt hittem szeret és becsül, akinek fontos vagyok...De nem... Eldobott mint egy használt WC-papírt, miután megkapott... Most próbálom feldolgozni a lelki sérüléseimet, nem sok reménnyel... 23 éves fejjel ilyen csúnyán bepaliztak... Ég a pofám... Vigyázz az ilyen álszent hazug disznókkal!

2009. jan. 20. 12:41
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne az legyen a lényeg, hogy mikor szexelsz előszőr, van aki 1 év után se érzi amgát felkészültnek, van akinek elég 3 randi.

Nem tudom, mennyi az átlagos, mi a barátommal nem halogattuk, hirtelen felindultságból történt meg a kapcsolatunk elején (mindketten szüzek voltunk). Ez volt 1 éve, azóta is boldogok vagyunk:)

2009. jan. 20. 12:42
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Amikor szűz voltam akkor egy évet várattam a pasit.

Aztán ez az idő folyamatosan rövidült. Most 2 hétnél tartok.

2009. jan. 20. 12:43
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk két hónap múlva került sor a dologra, úgy, hogy én szűz voltam, ő meg nem - de igazából nem várattam semmit, adta magát a dolog abban a percben.
2009. jan. 20. 12:50
 7/16 A kérdező kommentje:
én szűz voltam, neki volt már pár barátnője, azt tudtam, hogy ő már nagyon szeretné, de várt türelmesen, aztán egyszercsak megtörtént, nem bántam meg egyáltalán, azóta is együtt vagyunk már másfél éve. köszi a válaszokat :)
2009. jan. 20. 12:59
 8/16 anonim ***** válasza:

mi mind2en szuzek voltunk,6 honap utan volt az elso.

de ha maqr nme vagytok azok, a 2 honap xtem a normalis. (1 a minimum-mar ha komolyan gondoljatok a kapcsolatot)

2009. jan. 20. 13:14
 9/16 anonim válasza:
71%
2 hét
2009. jan. 20. 13:42
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Amikor a szüzességem vesztettem el, másfél hónapot vártunk a járástól kezdve, de már 18 éves elmúltam. Már más a párom, a mostani párommal már 2,5 éve együtt vagyunk, és a járásunktól kezdve 8 hónapot vártam az első szexxel, de ennek az az oka hogy ő sokkal idősebb nálam és gyerekei vannak, és biztos akartam benne lenni, hogy én kellek neki és nem leszek futó kaland. 8 hónapot vártunk, és tényleg én kellek neki azóta is együtt vagyunk.
2009. jan. 20. 13:56
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!