Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3éve van egy komoly párkapcsolatom. Sajnos a hímvesszőm
merev állapotban lefelé görbűl. A barátnőm meg
panaszkodik ha szexelünk hogy neki fáj. Néha annyira
kitágul hogy alig érzem mit tegyek hogy ne romoljon el a
kapcsolatunk?
21/35 A kérdező kommentje:
arra már én is gondoltam de elég nedves álltalában szerintem nem ezzel lehet a baj,pedig szerintem egy átlagos méretem van de azt állja hogy elég nagy de szerintem nem
Nincs véletlenül egy olyan nagyon-nagyon jó fiú barátod, aki előtt nem szégyelled magad, és elmondanád neki ezt? Esetleg meg is mutatnád. Mert mi így látatlanban nem tudjuk, hogy rendben van-e nálad minden. Olyan srácra gondolok, akiben maximálisan megbízol, és komolyan veszi a problémádat.
2009. jan. 17. 22:51
23/35 A kérdező kommentje:
ezt most nem értem azért is írtam ide hogy hátha tudtok nekem segíteni kérdezz nyugodtan leírom ha esetleg valamit nem látsz tisztán
Szia! Igazából két dolgot tudok elképzelni, 1 számára tényleg túl nagy vagy, kiemeltem h számára:P ahogy vannak kis péniszű pasik úgy rövid hüvelyű nők is, lehet tényleg nem passzoltok szexuális téren egymáshoz és valljuk be ez tönkre fogja tenni a kapcsolatotokat hosszútávon. Másik lehetőség amit el tudok képzelni, hogy valami nőgyógyászati problémája van, írtad h volt orvosnál én tuti elmennék egy másikhoz is. Nekem már volt tapasztalatom lefele görbülő péniszű pasival és nem volt vele problémám bizonyos pózok sokkal élvezetesebbek voltak számomra.
2009. jan. 17. 22:56
Hát ettől világosabban nem tudom megkérdezni.
Mi nem látjuk a hímvessződet, és nem tudjuk, hogy normális-e a formája vagy sem.
Azért kérdezem, hogy nincs-e egy olyan jó barátod, akinek kikérhetnéd a véleményét.
2009. jan. 17. 22:58
Szia!
Nekem is szokott fájni, pl.: tegnap este is voltunk együtt, és nekem minden pózban fáj, ha nagyon beteszi, mondjuk a párom pénisze pár centivel nagyobb mint az átlagos hüvely hossz, ami kb. 12-14cm, ha jól tudom, szóval nekem is szokott fájni, én is nagyon tág vagyok, szinte mindig, a párom szokott játszadozni a péniszével bennem, körkörösen, egyik oldalról a másikra, meg ilyen nyalánkságok, jah és mindenképpen vigyáz arra, nehogy fájjon, neki sajnos hosszabb idő kell ahhoz, hogy elmenjen, mert nem érez nagyon semmit, de megértő, mivel nem akarok én sem meg ő sem fájdalmas szexet.
Nekem akkor jó, ha van egy kis szünet a szeretkezések között, és nem durván szexelünk, hanem szenvedélyesen szeretkezünk.
Remélem tudtam valamennyit segíteni, ha van kérdésed írd meg.
Ödv. Edina
2009. jan. 17. 22:59
27/35 A kérdező kommentje:
épp azt írtam hogy semmi gond nincs nála épp ez az hogy nem értem .....de van abban valami amit írsz:
28/35 A kérdező kommentje:
ez érdekes ő olyan hamar eltud menni hogy csak na ha lovagol ugy oké minden csak mikor rajtam van a sor az már kicsit hosszadalmas küszködnöm kell hogy elmenjek:-((
29/35 A kérdező kommentje:
köszönöm Edina :-)és a többieknek is sok féle válasz kaptam lesz min elgondolkodnom nagyon tetszik ez az oldal .-))
30/35 A kérdező kommentje:
ja a pénisz fomára vissza térve...talán olyan mint egy banán csak még egy kicsit lejjebb hajol talán letudtam neked vázolni.....és ezért is nem mindeggy a póz ...
Kapcsolódó kérdések: