Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben nyilvánul meg vagy látszik, hogy valaki már rég szexelt? Vagy észre lehet venni ilyeneket?
Egyénfüggő, nincsenek biztos jelek és attól is függ, hogy az illető milyen helyzetben van.
Előfordulhat, de nem törvényszerű, hogy az illető idegesebb, feszültebb mint normálisan. A hangulata nem olyan vidám, nem olyan kiegyensúlyozott, a reakciói hírtelenebbek, érzelmi töltésben gazdagabbak.
Ugyanakkor az illetőt könnyebb felizgatni, esetleg ő maga kezdeményez, flörtöl, nyiltan beszél a szexről, érezhetően szeretné.
Ezek azonban nem törvényszerűek, van akinél nem jelennek meg.
Nálam pl. az első kategória bejön, most is már nem volt jó ideje semmi és ilyenkor bárkit el tudok küldeni melegebb éghajlatra. :)
Amit még elfelejtettem, hogy az ilyen embereket általában könnyebben rá lehet venni a szexre. Izgatásra sokkal jobban válaszolnak és meg lehet őket őríteni, de főleg férfiakat. Viszont ez is csalóka, lehet, hogy az illető pár órája élvezett el, csak nagy az étvágya.
Viszont érzelmi töltés ezt nagyon eltolhatja. Pl. volt, hogy egy hónapig nem feküdtem le és nem is hiányzott, mert szerelmes voltam és a lánnyal csak bárgyún ültünk egymás mellett és élveztük a hormonokat.
Tényleg nagyon egyénfüggő.
Jaj....
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!