Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van egy pasim és ha börtönbe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy pasim és ha börtönbe kellene mennie... mennyi az esély arra, hogy a cellatársai análisan közösülésre kényszerítik? Vagy ez csak a filmekben van??

Figyelt kérdés
2009. jan. 16. 12:52
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos azt kell mondjam, hogy benne van a pakliban!
2009. jan. 16. 12:53
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
nagyon sok, en legalabbis azt hallottam. Attol is fugg, gondolom, hogy mennyire jon ki a bentiekkel ,mit kovetett el es mennyi ideig marad. En ugy tudom pl, hogy a pedofilokat es gyerekgyilkososkat nagyon ruhhelik ott bennt.
2009. jan. 16. 12:56
 3/22 anonim válasza:
2%
Mit követettel az sem mindegy!Mert a gyilkosokat nem rakják szerintem egybe mondjuk a lopokkal!
2009. jan. 16. 13:17
 4/22 anonim ***** válasza:
67%
Szia, attól fugg, hogy a pasidat miért zárják bortonbe, mert ha pl. csak rabolt akkor nem a gyilkosokhoz csukják, hanem a rablókhoz, én így tudom... Amúgy szerintem kicsi az esélye, hogy ez megtorténhet...
2009. jan. 16. 13:19
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Ajánlom figyelmetekbe:

[link]

(a kommenteket is).

Nem szép dolgok...

2009. jan. 16. 13:20
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos megvan rá az esély, ez nem csak a filmalkotók fantáziája. a börtönökben farkastörvények uralodnak, kialakul egy hierarchia, ahol a gyengéket felemésztik az erősebbek, a nagypofájúak. szörnyű dolog, de ez van. a barátodnak mindenképp alkalmazkodnia kell hozzájuk, és kerülni a konfliktusokat, akkor talán megelőzheti ezt a szörnyűséget. az se mindegy, milyen fizikumú. ha sokáig ül, érdemes komoly testépítésbe kezdenie, akkor jobb esélye lesz megvédeni magát.
2009. jan. 16. 13:40
 7/22 anonim ***** válasza:
69%
Most szeretnék mindenkit megcáfolni. Ez többnyire csak filmekben fordul elő. A magyar férfi börtönökre egyáltalán nem jellemző, hogy egymással közösülnének. A férfiak általában elintézik maguknak a szükségleteiket.
2009. jan. 16. 13:46
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Szia én ültem börtön be 4 évet és igen van rá esély..

De a fiatal korúak börtönébe több erőszak folyik csak megsúgom;)

2009. jan. 16. 14:05
 9/22 anonim ***** válasza:
85%

Az egyik barátnőm börtöni ápolónő...

Elég sokat mesélt. Naponta állnak sorba a vazelinért :s... Nem ritka, hogy mentő is kell, mert össze kell őket varrni.

és az még csak a jobbik eset, ha a kuki kerül a popsiba. Mert Ő mesélt már széklábról, partfisnyélról... stb... nem sorolnám...

Szóval, ha a pasidnak börtönbe kell mennie ( ha adóscsalásért mondjuk, akkor nagyon sajnálom-de akkor nem is dugják hátsón) ha meg másért, ne haragudj, de hozzátartozik...

2009. jan. 16. 14:06
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
ha a pasid nagydarab erős, akkor megvédheti magát...ha nem, akkor.......:/
2009. jan. 16. 14:21
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!