Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szines, mintas, figuras...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szines, mintas, figuras bugyi/boxer. Edi, gyerekes vagy szexi?

Figyelt kérdés
2009. jan. 15. 21:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
szexi biztos nem,de én szeretem az ilyen darabokat is vannak nagyon jópofa alsónacik:-)
2009. jan. 15. 21:24
 2/12 anonim ***** válasza:
76%

nevetséges. bár

attol függ mi van rajta.

egy tapsihapsis bugyi nem izgatna fel.

szines,: bordó és a fekete szexi.

édinek egyik sem édi.

2009. jan. 15. 21:25
 3/12 anonim ***** válasza:
81%
Tudod melyik a szexi amelyik rád simul és kihangsúlyozza az idomaid elöl és hátul! Na arra teljesen beindulok!!!!:)
2009. jan. 15. 21:26
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
no vagyok, en a sima boxerre szavazok, ami egyszinu... a paromnak majdnem csak ilyenek vannak. A figuras gyerekes. En viszont szeretem a mintas, figuras bugyikat es a parom is szexinek tartja oket.
2009. jan. 15. 21:35
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is gyerekes, ettől nekem mindig pedofil érzésem van.

Amúgyis vékony vagyok, alacsony is. Ha emellé még nyuszikás bugyit hordanék, az már tényleg durva lenne.

2009. jan. 15. 21:38
 6/12 anonim ***** válasza:
80%
Lányoknál édes, fiúknál csak akkor ha én adom rá és én veszem le:D Amúgy gyorsan felejtsék el!
2009. jan. 15. 21:48
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem szexinek nem szexi. Max egy szép kis csipkebugyi.

Ha jópofa minta van rajta, akkor inkább azt mondanám rá, hogy aranyos, mint gyerekes.

A színessel semmi problémám.

Édit talán egy falatnyi tangára lehetne mondani.

Gyerekes mondjuk egy barbies bugyi vagy egy autós mintás boxer.

Engem nem zavar, hogy a párom mintás, vagy színes boxert húz. Úgyis az a lényeg, ami alatta lapul és áll :D

Én mindenfélét használok. Színes, pöttyös, feliratos, mintás. A tangát viszont utálom és egészségtelen is, bár a páromnak az a legizgatóbb :)

2009. jan. 15. 21:52
 8/12 anonim ***** válasza:
Hát életkortól függ. Ha egy 30-40 évesen látnám, szerintem kiröhögném :D De egy ilyen 14-19es korban szerintem aranyos xdd De semmi esetre nem szexi (:
2009. jan. 16. 00:37
 9/12 anonim ***** válasza:

Gyerekes nevetséges, nem szexi. Gondolok itt arra ha pl. óvszermintás vagy spongyabobos alsója van valakinek. (nem kisgyerekre gondolok, nekik aranyos egy mesefigurás pl.)

Ha színes az még lehet szexi, de a mintás szerintem nevetséges.

Az egyszínű (fekete, fehér, szürke stb.) boxer (és nem fecske) a legtutibb, a legtöbb ember szerint.

2009. jan. 16. 02:04
 10/12 anonim ***** válasza:
33%
Hmmm... bugyiban nem szeretem. De pl a párommal mi eléggé megragadtunk a gyermekkor határán (HÁL ÉG :o)))) ) és én imádom ezeket a színes, figurás, mindenféleséges alsókat rajta :o) Örjítőőőő!!!! :o))) (24/L, 32/F)
2009. jan. 16. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!