Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha az orális szex nem jön be nekem?
Figyelt kérdés
Még sosem próbáltuk, de valahogy nem is nagyon szeretném. A sima szex oké, de egy kicsit gusztustalannak érezném, ha a számba kéne venni. Ettől most frigid vagyok?
Egyébként nagyon szeretem a barátomat, és a szex is jó vele, csak ez az egy problémám van.
már miért lenne baj? a szexben semmi sem kötelező.. :)
2009. jan. 15. 19:39
2/11 anonim válasza:
Nem baj,de ha még sosem probáltad lehet hogy tetszene.Az is ugyanolyan testrész mint a párod nyelve,és azt is bekapod:-)Ő csinálta már neked? Gondolom attól nem unodrodsz:-)A párodnak pedig nagy örömöt szereznél vele,de ha nem akarod persze nem kell,nincs ezzel semmi gond.Hány éves vagy?
3/11 anonim válasza:
semmikepp nem vagy frigid. de ha szereted a paqrod es oromot akarsz okozni neki furcsa h bajod van az orallal. vegulis a szadnal intimebb helyen is volt mar.....
ha semmikepp nem megy nem kell eroltetni. az o keresere ne csinald csak ha te is szeretned. de xtem 1 probat meger. csukd be a szemed es csak a szadra figyelj. kostolgasd. aztan ha tenyleg nem jon be.... ez van.
4/11 anonim válasza:
Ugyanmár. Miért lenne baj?
Nem kell mindenkinek szeretni a pettinget, az orált, vagy a fétises szexet.
Ízlések és pofonok.
2009. jan. 15. 19:40
5/11 A kérdező kommentje:
2.-nak: nem csinálta még ő se, nem is volt még szó róla, hogy próbáljuk ki. Am 19 vagyok.
2009. jan. 15. 19:44
6/11 anonim válasza:
Baj.......
2009. jan. 15. 19:46
7/11 anonim válasza:
Semmiképp sem kötelező, de azért a szeretkezés nem csak az aktusból áll, az orális szex hozzátartozik az előjátékhoz, úgyhogy hidd el, érdemes kipróbálni, nagy eséllyel rájöttök, hogy miből maradtatok ki eddig!
2009. jan. 15. 19:47
8/11 anonim válasza:
A 2. vagyok ha kipróbálnátók biztos hogy tetszene:-)Nem vagy frigid egyébként szó sincs ilyesmiről
2009. jan. 15. 19:49
9/11 anonim válasza:
Nem baj, viszont ket dolgot fontos megemlitenem. Ne mond azt, hogy nem jon be, amig nem probaltad ki. Ez most olyan, hogy nem szeretem a makostesztat, de meg sose probaltam. A masik, az hogy baj e, nem tolunk kell krdezned, mert a parodtol is fugg. En sosem volt nagyon oda erte, ugyan probaltam mar, de a parom nem igenyli, nalunk csak neha elojatek resze, de igy is en kezdemenyezem, ettol fuggetlenul a szexualis eletunk kifogastalan es mar regaota egyutt vagyunk. Szoval a baratoddal beszeljetek meg, probaljatok ki, ha meg akkor is erzed, hogy nem megy, akkor mond meg neki es o ha elfogad ugy ahogy vagy, akkor ezt is elfogadja. Ha viszont szuksege van ra, akkor azt mondom, hogy baj, ha nem szereted.
2009. jan. 15. 19:54
10/11 anonim válasza:
Szia!
Szerintem nem baj, ha nem akarod. elején én sem akartam. Mikor a párom mondta hogy nem akarom-e kipróbálni én rögtön rávágtam hogy nem. én ilyet sose fogok megcsinálni, ne haragudjon rám ezért. No aztán egyszer rávettem magam hogy nah jó nem hal bele az ember és hát ha ő csinálja nekem én is megpróbálhatom. Hát azóta meg nem kell sokáig könyörögnie...:P szóval ha nem akarod persze nem kell, és nem néz le ezért senki se. de ha érdekel a dolog próbáljátok ki. max nem csináljátok többet
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!