Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Barátom popsimba szeretne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom popsimba szeretne évezni. Hagyjam?

Figyelt kérdés
Szeretem, de kicsit tartok tőle, eddig csak gumival csináltuk az anált.
2009. jan. 15. 17:38
 1/10 anonim válasza:
46%
még szép ! mért ne?
2009. jan. 15. 17:40
 2/10 anonim ***** válasza:
61%
Nyugi ha a popsidba élvez attól nem leszel terhes! Úgyhogy csak nyugodtan! :) De persze ha csak te is akarod! :)
2009. jan. 15. 17:40
 3/10 A kérdező kommentje:
nem a terhesség esélye zavar, hanem az esetleges higiéniai dolgok. (őt védve)
2009. jan. 15. 17:41
 4/10 anonim ***** válasza:
75%
Én biztos nem hagynám...Gond lehet belőle, ha kifolyik...
2009. jan. 15. 17:42
 5/10 anonim ***** válasza:
43%
sztem engedd meg neki, nekem még sose folyt ki a cucca,de csak akkor engedd gumi nélkül ha aznap nem nagy munkáztál....
2009. jan. 15. 17:50
 6/10 anonim ***** válasza:
88%

Mindenféle fertőzést összeszedhet, hordozhatja a betegséget úgy, hogy észre sem veszi, majd szépen átadhatja neked. Elméletileg.

De szerintem ha odafigyeltek a higiéniára, akkor simán :)

2009. jan. 15. 17:55
 7/10 anonim ***** válasza:
78%
Hali!Szerintem ha nem akar bajt magának a bacik miatt,és te sem akarsz rosszat neki, akkor az óvszer talán maradhatna ilyenkor a menün.Ha nem bír magával,van ideje orvosra,van pénze gyógyszerre akkor hajrá!
2009. jan. 15. 17:55
 8/10 anonim ***** válasza:
34%
Ha nem mosod ki utána és egy kicsi is bent marad, nagy eséllyel lesz hasmenésed napokig...
2009. jan. 15. 18:22
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha análisan "játszol"az egyetlen fertozés ellenes anális közösulési mód a lány részérol a beöntés aktus elott(még igy sem 100százalék hogy székletmentes lesz a rectum) és után is érdemes mert nem mind folyik ki és kellemetlen ha napközben csordogál, ragad.A fiu részérol 1 hét Canesten krém naponta2x(láthatatlan kórokozók!). Ezenkivul a homoszexuálisoknál kimutatott hogy a gyakori anális közösulés következtében végbél berepedés, aranyér, széklet inkontinencia(2 zároizom találhato a rectumban melyek rendkivul finom felépitésuek) kockázata áll fenn.A bizonyitékom pusztán az anatomia nézz utána a végbél felépitésének.Nincs bajom az análszexel,ha életedben megteszed párszor és elvezed akkor csináld de ne felejtsd el böven a sikositót(ne metnolosat, csip) mert a végbél nem termel sikositó nedvet.A legkényelmesebb az óvszer de azt csk vizbázisu sikositóval használd.
2009. jan. 15. 23:04
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm 23:04, tanultam, alkalmazni fogom :)
2009. jan. 15. 23:24

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!