Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam meg a barátomna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg a barátomnak, hogy több előjátékra lenne szükségem?

Figyelt kérdés
Mióta fogamzásgátlót szedek (Lindynette 20), azóta mintha csökkent volna a libidóm, de kívánom ettől függetlenül a szexet...de amikor mondom a barátomnak hogy több legyen az előjáték, egyszerűen csak azt mondja hogy nem kívánom vagy mi van?
2009. jan. 15. 16:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez a Mercilon fg-val volt így. Amióta Tri-regolt szedek semmi ilyen nincs. Amúgy tényleg ha nem beszéltek az ilyen dolgokról az baj. Mi minél többet beszélünk róla annál jobban ismerjük a másikat annál többet tudunk nyújtani. Amúgy egy jó kis beszélgetés is lehet egy jó előjáték :P De sztem kisebb nagyobb praktikákkal el lehet érni a célod... pl nyújtsd ki TE a dolgot, ha már látod lendülne akcióba csak hajolj el, símítsd végig a tested és kacéran mutasd hogy nem még nem és folytasd te az előjátékot. Ha meg nem esik le neki akkor meg : "Hé vedd már észre hogy több előjáték kell vazze" :D
2009. jan. 15. 17:27
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
"több előjátékra lenne szükségem"
2009. jan. 15. 17:49
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Mondd neki, hogy kívánlak, de még nem vagyok kész a szexre. Ugye nem akarsz nekem kellemetlenséget okozni azzal, hogy megvonod tőlem azt a mennyiségű előjátékot, amire szükségem volna ahhoz, hogy maximálisan élvezhessem veled a szexet?
2009. jan. 15. 18:13
 14/14 anonim ***** válasza:
" te, figyelj, nekem több előjátékra van szükségem"
2009. jan. 16. 07:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!