Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek? A barátnőm csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A barátnőm csak ölelkezni szeretne.

Figyelt kérdés
27éves fiú vagyok,6 éve párkapcsolatban élek.A lány egyre kevesebbszer enged a szexnek,azt mondja "inkább csak ölelgess,szeretgess,ne akarj mindig szexelni".Nincs szeretője, és a szex minősége sem volt baj.Már 3hónapja nem volt semmi.Nem értem őt.A heti min 2alkalom az szexközpontúság részemről?.Mit tegyek?
2009. jan. 15. 15:56
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
6évi együttlét után, nem is csodálom h így vélekedik a barátnőd. A szex is nagyon fontos, de 6 év után már nem az ami legjobban számít.Mi még csak 2 éve vagyunk együtt a párommal, de néha nekem is jobban esik az ha szeretget és csak csókolgat.
2009. jan. 15. 16:09
 2/7 anonim ***** válasza:
65%
Akkor ölelgesd... hisz számodra az ő boldogsága a legfontosabb nem?
2009. jan. 15. 16:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Gratuálok előttem szólók... Olvassátok el megint a kérdést.

Szerintem egyébként a heti kettő átlagosnak mondható és nem szexközpontúságot jelent. Ami engem inkább zavar abban amit írsz hogy 3 hónapja nem volt semmi... Ami szerintem roppant sok idő. Én azt mondanám hogy üljetek le és komolyan beszéljétek meg ezt, lehet hogy változott valami és azóta nagyon leterhelt vagy kitudja... beszéld meg vele :)

2009. jan. 15. 16:22
 4/7 A kérdező kommentje:
A gond hogy izgat a látványa és a "csináld magad akció" eléggé kiábrándító és nem is az lenne amire igazán vágyom.Meg aztán ebben a korban még nem szeretnék leszokni a szexről, gondolom érthető hogy nem 80éves koromban leszek aktív.
2009. jan. 15. 16:25
 5/7 anonim ***** válasza:
87%
az is lehet hogy megunta az együttlétet, de a heti 2 az még nekem is kevés, ülj le vele megbeszélni, hogy mi a baj, de nekünk lányoknak néha jólesik csak az ölelkezés...
2009. jan. 15. 16:32
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Az a 3 hónap tényleg sok. A te heti 2 alkalom igényed egyáltalán nem sok. Sajna az én páromnak távkapcsolatban még az is sok :( Egy rendes kapcsiban inkább kevés...

Szerintem lehet, hogy változatosságra vágyik. A libidócsökkenés esetleg nincs kapcsolatban fogamzásgátló tablettával?

Ülj le vele beszélgetni. Mondd el, hogy szeretnél neki a szexben is örömet okozni és hogy neked szükséged van arra, hogy így is kifejezd az érzéseid. Mondd el, hogy unod a masztizásokat és képtelen vagy élvezni, mert sokkal-sokkal jobb és kielégítőbb a szex a szeretett pároddal, mint egyedül kényszerhelyzetben játszogatni... Kérdezd meg mire vágyik? Miért nem kíván téged? Próbáljatok közösen megoldást találni.

Sok sikert!

2009. jan. 15. 16:49
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

A szex jó indikátora a kapcsolat működésének.

Ha 3 hónapja nincs szex,pedig te akarod, akkor ő nem kíván. Ha ő is huszonéves és nem kíván akkor vagy nem szeret már, vagy haragszik rád, vagy beteg.

Ha beteg akkor annak más jele is van: hasmenés, láz, fejfájás. Orvoshoz kell menni.

Ha megsértődött akkor fogalmam sincs mit kell tenni. A lányok képesek hónapokig durcizni, ha elfelejtettél egy évfordulót, és a világért nem mondanák meg mi a bajuk, vagy hogy bajuk van.

Ha nem szeret, akkor vagy elfogadod és szakítotok (ezt a lehetőséget hagyjuk), vagy elkezdesz udvarolni: virág, apró ajándék, reggeli kávé az ágyba, kirándulás szervezés.

Több éves kapcsolat után hajlamosak vagyunk ezeket elhagyni, pedig baromi fontosak.

Szerintem az apróbb ajándékok jobbak 500-1000 ft-os bizsu karkötő, egy szál virág, cukrászcából hazahozott 2 szelet süti jobban bejön mint egy 5ször annyiba kerülő pen drive, mert az inkább praktikus dolog, te meg azt akarod jelezni, hogy gondolsz rá.

még valami: nem biztos, hogy a szex minősége rendben volt attól, hogy azt mondja.

Keserű tapasztalat, hogy nekem mindig ez jelezte előre a kapcsolat megszakadását.

2009. jan. 15. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!