Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pasi vagyok, 22 éves. Nagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasi vagyok, 22 éves. Nagy problémám van egy apróság miatt, ami a méretem. Lehet esélyem egyáltalán?

Figyelt kérdés

Pont 10 cm mereven, és hát ez nagy gáz. Lehet segíteni ezen?

Van esélyem így lányt találni? A fogyás segíthet valamennyit?

2009. jan. 14. 22:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

22 évesen komolyan ezen aggódsz?

Ha lesz egy barátnőd (tuti lesz) akkor nem ezzel fog foglalkozni, hanem hogy szereted, tiszteled, megbecsülöd! Szóval nyugi! :)

2009. jan. 14. 22:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

El sem tudom képzelni milyen képet alkottál a nőkről, vagy milyen rossz példákkal találkoztál, hogy azt gondold csak ez számít.

Amúgyis a technika a lényeg, ha odafigyelsz rá, hogy élvezze a dolgot, gondoskodó vagy és figyelmes, akkor fel se tűnik neki.

És ő ezerszer stresszesebb lesz, mert én minden nap belenézek a tükörbe és csúnyának látom magam, minden nap találok valami új nem szeretett dolgot magamon. Ő a narancsbőre, vagy a nagynak tartott feneke miatt fog izgulni...

2009. jan. 14. 22:49
 3/6 Srapnel ***** válasza:
100%
Nézd, az igazság az, hogy a 10 cm kicsi. A nők többsége első körben meglepődnek majd rajta. DE! Ez nem jelenti azt, hogy hosszú távon hátrányod legyen belőle, mindössze azt, hogy valószínűleg nem te leszel az egyéjszakás kapcsolatok királya, de hát kinek kell az. Minden ember elkel, a törpe, a testes, a magas, a nagymellű, a nagyon kismellű, stb. A fogyás meg máson segít: egészségesebb és magabiztosabb leszel. "Gáz"-nak meg egyáltalán nem gáz. Ilyet csak a műveletlen, ostoba emberek mondanának. Semmi nem lehet gáz, amiről nem tehetsz.
2009. jan. 14. 23:04
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem gáz. Egy jól megválasztott pózzal simán korrigálhatod majd a "problémát". Páromnak is kisebb az átlagosnál, bár nem ennyire. Van olyan póz, amiben jobban kicsúszik emiatt, de nem problémázunk ezen. Olyan pózokat kell választani majd, amiben mélyebbre tudsz majd hatolni. Ha valaki igazán szeret, nem a péniszméreted miatt fog szeretni, hanem amiatt amilyen vagy belsőleg és külsőleg.

Vannak pénisznövelő módszerek, bár én nem hiszek az ilyenekben és nem tom, mennyire egészséges az ilyesmi...

[link]

Biztos vagyok benne, hogy lesz majd párod!

A fogyás meg aligha változtat a péniszed méretén...Max csak abban az esetben van haszna, ha pocakosabb vagy, ami miatt esetleg kevésbé férsz majd hozzá a párodhoz szex közben egyes pózokban.

2009. jan. 15. 11:50
 5/6 anonim ***** válasza:
87%
A kicsi is lehet nagyon ügyes!
2009. jan. 15. 16:17
 6/6 anonim válasza:

Szia!

Egyik barátnőmet idézném: "nem kell,h nagy legyen,elég,ha kicsi és játékos":)

Ek meg relatív h mi kicsi mi nem.Lehet olyan lányt találsz,aki elég szűk és épp 10 centi kell neki,h élvezze,a nagyobb már fájna neki.Szal ne iizgulj:)

2009. jan. 27. 22:21

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!