Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem működik a sex! Mi tegyek?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem működik a sex! Mi tegyek? Miért? Pedig én mindent megteszek hogy működjön.

Figyelt kérdés
2009. jan. 14. 20:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem akkor legelőször tedd meg azt, hogy bővebben kifejted. ;)
2009. jan. 14. 21:03
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát nem volt még orgazmusom:S
2009. jan. 14. 21:04
 3/6 anonim ***** válasza:
82%

Várj kitalálom...friss kapcsolat és 14-19 közt vagy...

nézz már utána, komolyan ideges leszek.

Az orgazmus nem csak úgy rádtalál, és nem 2 hónap utána. Van akinek évek kellenek, és lazulás, és bizalom.

2009. jan. 14. 21:09
 4/6 A kérdező kommentje:

Nagyon tévedsz mert 20 vagyok !

És most nemrég szakítottam a párommal aki 29.

És itt tanácsokat kell adni függetlenül attól hogy 14 vagy 24 vagyok...

nem pedig kritizálni

2009. jan. 15. 07:07
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy nagyon összetett probléma így. Tényleg soha nem volt orgazmusod? Úgy sem, hogy...hmm...szóval saját magadat kényeztetted? Mert ha nem, akkor érdemes lenni felkeresni egy dokit ezzel.

Ha el tudsz élvezni, csak a pároddal nem, akkor annak valószínűleg pszichológiai oka lesz. Szégyenérzeted van? Volt esetleg valami emléked a múltban ami miatt a szexet mocskosnak érzed, ilyesmi? A párod helyében én ellazítanálak, aztán minden létező módon megpróbálnálak kielégíteni, és ha úgy sem megy, akkor először a lelkedet kell rendbe tenni. Esetleg próbáljátok meg úgy, hogy elutaztok valahová, lehet, hogy a hétköznapok, vagy az ismerős környezet nyomaszt tudat alatt. Érdemes lenne végére járni a dolognak, mert nem csak téged aggaszt a dolog valószínűleg, hanem a párodat is.

2009. jan. 15. 08:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem KELL tanácsokat adni, hanem lehet.

Menjetek el egy szexshopba, nézzétek meg esetleg mi izgatna. Egy-két szép vibrátort is beszerezhettek.

Lehet, hogy csak nem passzoltok össze az ágyban, bármennyire is szereted.

2009. jan. 15. 16:55

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!