Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Veszekedés után a szex jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veszekedés után a szex jó békítőnek?

Figyelt kérdés
Ti ha veszekedtek a párotokkal hogyan oldjátok meg? Én olyankor nem tudok vele lefeküdni :S
2009. jan. 14. 20:19
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Beszéld meg vele a dolgokat.Talán te is feloldotsz és utána jön ami jön.
2009. jan. 14. 20:23
 2/10 anonim ***** válasza:
84%

A legjobb!!!

Tebnap este "csináltuk".....:o)

Hát, valakinek kezdeményezni kell a békülést és akkor működik. A mi esetünkben a kedvesem kezdeményezte, nekem csak "jeleket" kellett visszaküldenem; -O.K. nem haragszom, szeretlek......ésssss húzd le a bugyid!!!!:o)

2009. jan. 14. 20:26
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Veszekedés után, nincs jobb egy kiadós békítő, békülős szexnél:)
2009. jan. 14. 20:29
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek, rengetek konfliktus utáni szeretkezésem volt, akkor szenvedéllyel megy és nagyon jó, felaszabadító tud lenni. Megnyugszik az ember.
2009. jan. 14. 20:32
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
csatlakozom az előttem szólókhoz:) Mikor balhézunk utána egy jó sex és máris mindenkinek elszáll a haragja:) persze előtte békülgetünk:O) De aztán mindent bele...
2009. jan. 14. 20:44
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Én azt gondolom, hogy jó/jobb lehet olyankor szeretkezni, de mindenképp alapjában, megdumálva kell kibékülni, dűlőre jutni. Ha nem érzem lerendezettnek a dolgot, akkor nekem sem megy olyankor a szeretkezést, de ha meg tudtuk beszélni, akkor jó összebújni.

Szóval ha nincs megdumálva, csak szőnyeg alá és ágyba, aztán így békülés, és elfelejtődik, akkor szerintem az a gond újra csak probléma lesz. Tehát a szex maga, ami akkor jól sikerült, nem oldja meg a dolgot, s nem szabad ebbe a hibába esni.

2009. jan. 14. 20:50
 7/10 anonim ***** válasza:
78%
én sem tudom békúlés gyanánt szétdobni a lábaim..pf inkább jól tö.kön rúgnám 1-1 veszekedés után a párom, mintsem hogy hancúrozgassak vele..
2009. jan. 14. 20:52
 8/10 anonim ***** válasza:
97%
Megbeszélném először vele a dolgot, gondolom bőgnék is, kiadnánk a mérgünket, megoldjuk a problémát, ölelgetés, csók. Az ha egymás karjaiban alszunk el százszár jobb, mintha nekiállnánk szexelni...nem, nekem ez így nem jön be, mintha a szex lenne mindenre a megoldás, nem pedig a puszta gyengédség testiség nélkül.
2009. jan. 14. 21:31
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kettőt el kell tudni választani egymástól. Nekem eszembe sem jutott, hogy egy pasit szexmegvonással büntessek valami miatt, de én sem tűrném el ezt fordítva.
2009. jan. 15. 09:21
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Ismét lehet leszavazni!!! Miért van a nőknek 2 ajkuk? Az egyik az összeveszéshez, a másik a kibéküléshez!!!

Tehát: Soha ne feküdjetek le haraggal! Tudom, sokan lehurrognak, de ez a tartós kapcsolat titka!!! 23 év házasság mondatja ezt velem, de IGAZ!!!!

2009. jan. 15. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!