Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pasik! Melyik szexisebb a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Melyik szexisebb a csupaszra borotvált vagy a fazonírozott punci?

Figyelt kérdés
2009. jan. 14. 19:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mind a kettő bejön. ;)

A fazonírozott kinézete lehetőleg egy vékonyka csík legyen az ajkak folytatásaképp. :)

2009. jan. 14. 19:35
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
nekem a csupasz jön be
2009. jan. 14. 20:10
 3/14 anonim ***** válasza:
76%

Bár én lány vagyok, de nem bírom megállni, hogy ne írjak! Annyira irritál, hogy 1000+1 ugyanilyen kérdés volt már és ott min. 20-an válaszoltak! Miért nem keresed vissza?

Amúgy meg a pasidnak kell, hogy tessen, nem pedig az itt válaszolóknak! Ha meg egy éjszakás kalandra adod magad, nem mind1?

2009. jan. 14. 20:37
 4/14 A kérdező kommentje:
Bocs, de a kérdések 80%-a volt már! az senkit semm irritál. a kedvedért nem fogom visszaolvasni a hetekkel ezelötti bejegyzéseket. ha nem tetszik, akkor minek írtál?
2009. jan. 14. 20:54
 5/14 anonim ***** válasza:
54%

ÉNis jártam már így hogy olyan kérdést tettem fel ami valsz volt már, de mivel nem találtam meg, ezért tettem fel újra. Ha nem tetszik,minek válaszolsz? Énis olvastam már ezt a kérdést és válaszoltam is rá anno.

Amúgy meg, én nő vagyok, és bocs hogy írok, tudom pasik véleményére v kíváncsi. Átlagba a pasiknak inkább a csupasz jön be, de ha huzamosabb ideje vtok már együtt, akkor ajánlani tudom hogy hagyj egy kis fazont. Érdekesség képpen. A pasikat ez meghatja, mást lát, nem ugyan azt. Egy kis csík, egy kis háromszög... Beindulnak tőle.

2009. jan. 14. 21:19
 6/14 anonim ***** válasza:
70%
én már szeretném ha egy jó ideig nem borotválná le akkár több hónapig sem !!! Engem már ez izgatna !! Minden nö csak borotválja csak....!!!! meg azt nem értem hogy ettöl csak erösödik a ször és a végén tök erös , durva lesz , aztán a himvesszö végét kikezdi , kisebesiti a szex közben!!
2009. jan. 14. 23:07
 7/14 anonim ***** válasza:
60%
én annyival oldottam meg hogy tetováltam rá.így van is meg nincs is,és sokkal szebb látványt nyújt
2009. jan. 15. 02:40
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a fanírozott jön be! Már egy kicsit unom a csupaszt, majdnem minden lánynak olyan! A kérdre meg igazábból a legjobb válasz az hogy minden fiu máshogyan gondolja és ezt az aktuális párodtól kell megkérdezned!
2009. jan. 15. 04:20
 9/14 anonim ***** válasza:
nem kell esoerdo sot semmi nem kell csupasz a jo
2009. jan. 16. 20:38
 10/14 anonim ***** válasza:
Nekem mind2 bejön :D
2009. máj. 8. 18:54
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!