Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit jelent az ha a parom mas...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az ha a parom mas nokkel szeretkezik almaban?

Figyelt kérdés
Nagyon zavar a dolog.Allitolag megorul ertem(2 eve vagyunk egyutt).De akkor miert almodik mas nokkel neha? Masrol fantazial?
2009. jan. 14. 14:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Tedd a szívedre a kezedet, veled még sosem fordult elő, hogy álmodban egy nem létező, idegen, vagy akár arctalan férfival szeretkeztél? Vagy nem gondoltál soha szex vagy maszti közben, mittomén, Brad Pittre? Persze lehet, hogy nem. Mindenesetre az, hogy a párod más nőkkel álmodik, önmagában nem jelenti azt, hogy nem szeret téged, vagy elégedetlen veled. Ha egyebeket tekintve minden rendben van, akkor szerintem nincs mitől tartanod. Egyébként az sem mindegy, hogy ezt hogyan mondta el neked. Vagy esetleg álmában nyögdécsel, hogy "óóóh Marika, ez az, igen"? Mert akkor lehet, hogy tényleg gond van.
2009. jan. 14. 15:09
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Sztem sm se az alom az alom:P nem kell megiedni tuti szeret teged:D:)
2009. jan. 14. 15:12
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Velem is előfordul, hogy olyanokkal van erotikus álmom, akikkel a valóságban akkor sem kezdenék, ha az életem múlna rajta.

Az ember - legtöbbször - nem képes az álmait tudatosan befolyásolni, és ezért igazságtalan, ha már azért is lelkiismeret-furdalást kell érezni az embernek, amit álmodik.

2009. jan. 14. 15:21
 4/13 A kérdező kommentje:
De miert mas idegen nokkel almodik ha egyszer szeret es allandoan kivan? Masrol fantazial?
2009. jan. 14. 15:45
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

A francokat. Ne idegeskedj már, nem fantáziál másokról, nem szeret mást, te kellesz neki. Ez csak egy álom. Nem igaz, h veled nem történt ilyen, legfeljebb nem emlékszel rá.

Az agy produkál az ember álmában tudat alatti dolgokat, és ilyenkor még az is előfordulhat, hogy egy pl terhes nő a metróról épp a Tv-t szereli nálatok, mert tegnap fejjel lefelé volt az egész szoba, és nem bírta Mickey egér tartani az egész napos whiskeyzés után.

Ez egyfajta ollózás. Amit átélt a párod a nap folyamán azt az agya átértékeli és összeollóz akár teljesen lényegtelen momentumokat, és lefordítja egész másképp, ez nem befolyásolható! A fő momentum itt az, h szeretkezik, és ez lehet attól, h elalvás előtt nagyon jól éreztétek magatokat, és erre gondolva aludt el, vagy pont ellenkezőleg nagyon vágyik egy kis kényeztetésre.

ettől még meg sem fordul a fejében, h más nőt képzeljen a helyedre, nyugi.

2009. jan. 14. 15:58
 6/13 anonim ***** válasza:
én csaj vagyok, fél éve van barátom, de álmodtam már azt, hogy csajjal vagyok. :)
2009. jan. 14. 16:01
 7/13 A kérdező kommentje:
Akkorsem birom ezt elviselni!!! Rosszul esik!!! Az okat szeretnem tudni!!!
2009. jan. 14. 16:24
 8/13 anonim ***** válasza:
azért mert pasiból van és kész ;) így van összerakva, mint minden egészséges férfi. az enyém is álmodik más nőkkel, de eszembe se jutna idegeskedni vagy féltékenykedni miatta, mert a világon semmit sem jelent. örülj neki, hogy csak álmában van mással és nem a való életben csal meg téged valakivel.
2009. jan. 14. 22:40
 9/13 anonim válasza:
91%
FIGYELJ, SZERINTED...?
2009. jan. 15. 12:28
 10/13 A kérdező kommentje:

Pont ez zavar hogy lehet hogy megfordult mar a fejeben hogy megcsaljon? Mert amire gondolunk azt almodjuk,nem?

Tehat o ugy fekszik le hogy masrol fantazial???

2009. jan. 15. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!