Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik-e az, hogy félálomban hüvelyi orgazmust éltem át? (nő vagyok) Előfordult már valakivel ilyen?
Figyelt kérdés
Néha reggel a teljes felébredés előtt a lenti tájékon elég jó érzés tör rám,lehet,hogy nevetséges,de szerintem azért,mert akarva-akaratlanul visszatartom a reggeli pisilést,hiszen még félálomban vagyok.Csiklóorgazmust szerencsére már "kitanultam",hihetetlenül jó,de a hüvelyi orgazmusban nem vagyok biztos.Sokan írták már,hogy a hüvelyi izomzatot fejlesztve könyebb ez a fajta orgazmus.Van valakinek valami "receptje" hogy hogyan lehet elérni a hüvelyi orgazmust?2009. jan. 14. 14:41
1/12 anonim válasza:
Ha extrém érzékeny vagy, akkor előfordulhat, hogy orgazmusod volt. A teli hólyag nyomja a nemi szerveidet és ez stimulál. Azt azért szerintem észrevennéd, hogy orgazmusod volt.
2/12 anonim válasza:
simán! velem is megtörtént már párszor.. :)
3/12 anonim válasza:
Én nem értek ehez nekem egy gyakorlati kérdésem lenne fétfi hogy élhet át hüvelyi orgazmust?
4/12 anonim válasza:
Férfi?
Hát, nagyon-nagyon nehezen! :)
5/12 A kérdező kommentje:
Valaki bővebben?Amúgy honnan tudjátok hogy ki férfi és ki nő?Ez az oldal nem anonim?:S
2009. jan. 14. 15:02
6/12 anonim válasza:
Férfi is átélhet hüvelyi orgazmust, ha egy nő hüvelyében khm, khm...
:D
7/12 A kérdező kommentje:
De én komolyan kérdeztem.Poénkodni is szeretek,de ezektől a válaszoktól nem lettem okosabb,ne haragudjatok!Próbálom a korábbi kérdéseket böngészni,de egyik sem írja le pont erre a kérdésre a választ.Ha hülyeségből kérdezném,akkor máshogy fogalmaztam volna meg.
2009. jan. 14. 15:06
9/12 anonim válasza:
kb. 100 ilyesmi kérdés volt, hogy mitől lehetne hüvelyi orgazmust elérni, használd a keresőt!
10/12 anonim válasza:
Szerintem ez hüvelyi orgazmus, de mivel az agy produkálja és fizikai ingerlésnek nem vagy kitéve, nem teljesen ugyanaz. Velem is volt ilyen, de nem azért mert visszatartom a pisilést, én szeretkeztem álmomban, jó érzés volt, de nem okozott kielégülést, ugyanúgy fel voltam húzva egész nap, mintha mi sem történt volna
egyébként tudod javítani a hüvelyi orgazmushoz való hozzájutás esélyét pl. azzal h pisilés közben hirtelen megállítod, és visszatartod néhány másodpercig. Ha megerősödött a hüvelyed és tudod az izmokat mozgatni, állítólag könnyebb lesz.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!