Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történt a párom szexuális vágyával? Miután megfogant a közös gyermekünk durván megritkultak az összebújásaink, a szülés után pedig többet nem is történt közöttünk szerelmeskedés.
Már sok-sok hónap eltelt a szülés óta, de a helyzet ugyanaz. Próbáltam vele beszélni, de ő nem akar foglalkozni ezzel, azt mondja nem kívánja és kész. Se összebújás, se petting, gyakorlatilag semmi intimitás nincs már közöttünk.
Mit javasoltok?
Ez több minden miatt is lehet, de nagyon sokszor azért, mert a friss anyuka elhagyja magát. Ne érts félre, nem kritizállak, nem tudom hogy nézel ki, de a legtöbb nő nem a legszebb terhesen, nagyon sokan el is híznak, elvesztik a szép alakjukat.
Ez persze átmeneti állapot, a szülés után a legtöbben vissza tudják nyerni a szépségüket, ha igazán akarják. Ezen biztos sok múlik.
Másrészt lehet, hogy az egésszel járó stressz kicsit kikészítette a párodat. Manapság gyereket vállalni nem egyszerű, gondolom keveset alszotok, stb... Próbáljatok picit kiszakadni ebből, bízzátok rá a kicsit az egyik nagymamára.
Harmadrészt ügyelj rá, ha továbbra is azt akarod, hogy a párod a nőt lássa benned, akkor nőként viselkedj vele és ne anyaként. Tehát a gyerek által lehányt kinyúlt pólóban ne várd, hogy megkíván. Mondom mégegyszer, nem tudom milyen a stílusod, hogy nézel ki, lehet, hogy egy nagyon jó csaj vagy, aki feszülős szexi ruhában viszi a gyereket a játszótérre és az egész lakótelep érte van oda.
Végül benne van az is a pakliban, hogy az egésznek semmi köze sincs a terhességhez és a párod egyszerűen ráunta a kapcsolatra, vagy valamilyen betegségben szenved, pl. csökkent hormontermelés, netán gondjai vannak a merevedéssel, csak szégyelli magát és nem árulja el neked.
Mindenképp beszélnetek kell egymással! Itt a kommunikáció a lényeg! Ha igazán akarjátok (te is és ő is), akkor meg tudjátok oldani. Próbáld meg vele ezt megértetni. Te nem vagy erőszakos, nem akarsz tőle semmit sem ami neki nem jó, csak beszéljétek meg, mert közösen meg tudjátok oldani.
Remélhetőleg idővel rááll, hogy megbeszéljétek. Ha egészségügyi problémái vannak, arra van megoldás.
Ha hosszú hetek/hónapok telnek el, akkor viszont végig kell gondolnod, hogy mi legyen a kapcsolatotokkal, mert fel fog őrölni a vágyódás. Ha a gyerek miatt együtt maradtok, akkor szeretőt kell tartanod. Végig kell gondolnod a szakítás lehetőségét is. De ez csak a legvégső legyen!
Remélem tudtam segíteni.
az előző válaszolóval egyetértek, de még egy lehetőséggel megtoldanám :o((((((((
Gondolom Te is tudod mire gondolok....
Olyan nincs, hogy egy pasi nem kívánja a szexet...
Én 7 évet vártam a szexre...HETET!!! Stresszes munka, amit akarsz... Jó mondjuk nálunk durvábban végződött a történet, mert rányitottam, mikor a pasijával volt egy szál alsógatyában mindketten egy takaró alatt...
Szerinte ebben semmi kivetni való, mert mi csajok is szoktunk pizsoma partyzni...
Mai napig úgy gondolom BUZl....
Vagy bi...
A lényeg, én vakon hittem ááá nincs senkije hát ideje sincs rá... szakított rá időt...
Ne haragudj, hogy ilyen negatívan állok hozzá, de engem ez a tűz nagyon megégetett...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!