Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van olyan lány aki csak úgy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány aki csak úgy tud elélvezni, hogy szex közben izgatja a csiklóját?

Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt a párommal, és még nem sokszor volt hüvelyi orgazmusom. Max4-5-ször. Leginkább úgy élvezek el, hogy izgatom a csiklóm.
2009. jan. 14. 12:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze, csiklóérzékeny vagy, teljesen normális. Sok nő van így!
2009. jan. 14. 13:01
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Sok ilyen nő van - nekem is pár évig így volt, aztán később változott. De az se baj, ha így marad. A párod is nyugodtan izgathatja közben a csiklódat.

Még azt próbáld meg, hogy keresel olyan pózt (akár ez sima misszionáriusban is kivitelezhető, vagy ha ráfekszel a párodra, vagy szemből az ölébe ülsz), mely közben a csiklód a párod testéhez dörzsölődik. Segíthetsz is rajta, ha odébbhúzod a nagyajkakat és "kiszabadítod" a csiklót, majd addig helyezkedsz, míg optimálsi nem lesz a plusz inger.

2009. jan. 14. 13:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Az első válaszoló vagyok. Eszembe jutott nekem is egy megoldás, amit csináltam régebben csiklóérzékeny lánnyal.

Feküdjön le a párod a hátára kinyújtott lábbal, te feküdj rá, de ne hatoljon beléd, hanem a nagyajkaid közé tedd a farkát. Érdemes előtte benedvesíteni picit. Ezután csúszkálj rajta fel-le. Neki is piszok jó érzés lesz és neked is. Majdnem olyan mint a sima közösülés, csak nem benned mozog a srác, hanem rajtad.

Nagyon izgató és szexi! :)

2009. jan. 14. 13:24
 4/7 anonim ***** válasza:
70%

Sajnos én is ilyen vagyok, de azért örülök, hogy legalább csiklóorgazmusom van, ha már a hüvelyi nem sikerül. Igaz kezdő vagyok még :)

Sokat dob a csiklóizgatáson a G-pont ingerlés és esetleg az anális is. Úgy hamarabb elélvezek. De magában ez utóbbiak nem elegek az orgazmushoz.

2009. jan. 14. 13:32
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen normális!! Sőt, a nők nagy része még sohasem élte át a hüvelyi orgazmust. Nekem is csak a csikló izgatásával egyszerre megy, önmagában nem. De gondolom ez változhat..

Viszont az utsó írónak: ne is nagyon várd, hogy csak anális szex-től lesz orgazmusod!!

Vik

2009. jan. 14. 14:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen,én is csiklóérzékeny vagyok,de a páromat nem zavarja,sőt,ő jött rá,mert elkezdte sex közben izgatni a "kapucnit", :) és látta,hogy tetszik,és nagyon örült neki,és azóta is szívesen izgat.;)
2009. jan. 15. 16:37
 7/7 anonim válasza:
A nők nagy része csikló érzékeny. Nem gond szerintem az is nagyon jó. De idővel minden megváltozhat és hüvelyi orgazmusod is többször lesz.
2009. jan. 17. 19:38

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!