Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érhetünk el hüvelyi orgazmust? Ha kicsit kevés vagyok a barátnőmnek.
Figyelt kérdés
Én 1 széken ülök a b.nőm rajtam lovagol,amikor majdnem elmegy valami mindíg közbejön.Vagy kicsúszik a péniszem vagy elfárad valakinem valamilye stb..Ezután azt kapom hogy hagyjuk abba mert neki fáj! De amikor erről beszélgetünk azt mondja:talán kicsit jobban (mélyebben) kellene érezzelek.De ez nem megy mert már így is tövig bennt van!Mit csináljak és hogyan??Kérlek segítsetek!! Köszi2009. jan. 14. 12:47
1/4 anonim válasza:
Fektesd a hátára, fogd meg a két lábát, nyújtsd ki és tedd a válladra, így hatolj be, de óvatosan. Ezzel nagyon mélyre be lehet tolni.
Vigyázz! Ez a legtöbb nőnek még az átlagnál kisebb pénisszel is fáj eleinte, mert a végén koppan. Csak óvatosan!
Ha 10 centi felett vagy, akkor a mérettel nem lehet gondod, más okok lesznek ott.
2/4 anonim válasza:
Kutya póz is mély behatolást eredményez!
3/4 anonim válasza:
Na ha már itt tartunk misszionárius esetleg ... de egyébként első hozzászóló ha valaki 10 alatt van az ... elég gázos
4/4 anonim válasza:
Szerintem túl nedves a barátnőd, és ezért érez téged kevésbé. Amikor a barátommal elkezdjük a szeretkezést, kezdetben nagyon izgatja a G-pontomat, így az izgalom hatására még jobban benedvesedek, és már kevésbé érzem az ingerlést. Ilyenkor gyorsan kicsit megtöröljük magunkat, és ismét elkezdem érezni, de már intenzívebben. Így remélem már sikerül elmennie a barátnődnek.
Petranova
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!