Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 éves lány vagyok. A páromnak nagyon jól esik, amikor simogatom a fenekét, és mikor nyalom ott a fenéklyuknál neki, mert van egy pont, ahol nagyon érzékeny...imádja. Nyaltátok már a párotok fenekét?
Figyelt kérdés
Fordítva is így van:)2009. jan. 14. 11:46
1/12 anonim válasza:
Szia, én nem nyalogatnám a párom fenekét, de nem is engedné! sőt, azt hiszem ha megpróbálkoznék vele, idegbajt kapna...kicsit konzervatív, szerinte ha egy pasinak ez tetszik, akkor meleg...nem erőltetem. de ő szokta nekem nyalogatni és nekem is tetszik,főleg análozás előtt szokta...persze jól meg mosom előtte...volt már olyan is hogy beledugta a nyelvét..kicsit meglepődtem, de jó volt :)
2/12 A kérdező kommentje:
Szerintem ha egy fiú szeretin azt ha a párja nyalja a fenekét attól még nem meleg. Mert nekünk lányoknak is jól esik.
2009. jan. 14. 11:59
3/12 anonim válasza:
Jó dolog az, mindkét félnek és szerintem nincs is benne semmi gáz!
4/12 A kérdező kommentje:
:) Egyet értek.
2009. jan. 14. 12:06
5/12 anonim válasza:
én sem azt mondtam, hogy szerintem melegség :) hanem hogy a párom ennyire konzervatív :) de én szeretem így is, és másokat nem nézek le ilyesmi miatt, lehet, én is piszkálnám neki, ha bejönne neki...csak ugye neki nem jön be...
6/12 A kérdező kommentje:
Értem:)
2009. jan. 14. 12:11
7/12 anonim válasza:
Én nem nyalom, de nem is hagyom, hogy engem nyaljon ott. Gusztustalannak tartom, bármennyire is fürdés után vagyunk. Hiába is jó érzés...Engem nagyon feszélyez ez a dolog.
8/12 anonim válasza:
Én imádom adni és kapni is. Mindig is szerettem amint sikerült megszabadulni a gátlásaimtól.
Sokaknak van vele problémája a képzettársítások miatt, de az igazság, hogy tiszta állapotban nem rosszabb mint egy puncit nyalni ahol meg ugye pisilni szokott az alany.
Idővel sikerült mindenkinél feloldanom a gátlásokat és aztán rájöttek, hogy ez egy rendkívül finom, kellemes és izgató érzés!
10/12 anonim válasza:
Teljesen normális dolog, a megfelelői higiéniai szabályokat betartva nagyon élvezetes.
Petranova
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!