Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem sikerül mostanában elmennem?
Figyelt kérdés
Azt vettük észre a párommal, h kb azóta mióta fogamzásgátlót szedek, sokkal nehezebben sikerül elérnem az orgazmust, mint korábban. Nem a libidómmal van a baj, kívánom a párom, de egyszerüen sokkal nehezebben akar összejönni. Korábban az egymás után több se okozott gondot, most az 1ért is meg kell szenvedni, és van hogy még így se jön össze. Én ezt nem értem, teljesen kétségbe vagyok már esve :( Sokkal jobb érzés nekem is így, hogy csak őt érzem, nagyon nagyon szeretem a páromat és kívánom is. Mi lehet akkor a probléma? Szegény már azt hiszi nem kívánom annyira, vagy kezd unalmassá válni a számomra, de ez egyáltalán nem így van. Lehet hogy a gyógyszer miatt van? Az kavarta meg a hormonokat? Ha így van, akkor ez helyreáll majd idővel? Már azon is gondolkodunk hogy inkább hagyjuk a gyógyszer témát, mert nem ér ennyit az egész :(
2009. jan. 14. 09:42
1/6 anonim válasza:
Szerintem a gyógyszer miatt van. Általában libidócsökkenés a leglátványosabb tünet, de késleltetett orgazmus is előfordulhat.
Fel kellene keresned az orvosodat és elpanaszolnod. Tudom, hogy szégyelled magad, de lehet, hogy ad egy másik gyógyszert aminek más az összetétele és megoldódik a problémád.
Máshoz nem tudod hozzákötni? Nincs olyan ami az utóbbi időben változott?
2009. jan. 14. 10:30
2/6 anonim válasza:
Igen, okozhatja a fogamzásgátló, főleg, ha rendszeres a probléma. Egyesek érzékenyek rá, és ez sokféleképpen kijöhet - Nálad úgy látszik, így. De persze az egyszeri orgazmusnehézségnek sok oka lehet - idegesség, fáradtság, vagy éppen hosszas kihagyás után túlzott felajzottság, stb. De okozhatnak orgazmuszavart egyes embereknél a nyugtatók és antipdepresszánsok is.
Szerintem váltsatok át egy másik védekezési módra, mert a tablettának ezen kívűl is számtalan káros hatása lehet. Vagy esetleg még azt próbálhatod, hogy a típusát kicseréled pl. egy alacsonyabb hormontartalmúra. Beszéld meg a problémát a nőgyógyásszal, lehet, hogy más típusú tablettára átváltás is megoldja a gondodat! Csak merd neki őszintén elmondani, mi van!!!
2009. jan. 14. 10:31
3/6 A kérdező kommentje:
Nem igazán tudom máshoz kötni...Nem változott semmi. Sem a kapcsolatunkban, sem az életvitelemben, a gyógyszert kivéve persze. Amugy viszonylag nemrégóta, kicsit több mint 1 hónapja szedem a gyógyszert, lehetséges hogy ilyen hamar váltana már ki ilyen mellékhatásokat? :O
2009. jan. 14. 11:37
4/6 anonim válasza:
Simán lehetséges.
Nekem is már a 3. hónapban kijött a trombózis a tablettától :(
2009. jan. 14. 12:16
5/6 A kérdező kommentje:
Akkor mit lenne érdemes csinálni? Lehet túl magas a hormontartalma és azért?? Váltsak alacsonyabbra? Nem tom hogy mi játszik közre a problémámnál, ezért nem is nagyon tudom mit kéne tenni....abbahagyni a tablettát őszintén szólva nem nagyon szeretném... :(
2009. jan. 14. 12:51
6/6 anonim válasza:
Mondom: ennél többet nem tudunk mondani, menj el nőgyógyászhoz, lehetőleg ahhoz, aki a jelenlegi tablettádat felírta, és őszintén mondd el neki a problémádat! Hidd el, meg fogja érteni, nem fog "megbotránkozni" vagy ilyesmi, neki ez a foglalkozása, sé végtére teljesen természetes dolog, hogy az ember élvezni akarja a szexet! ;) - és segíteni fog!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!