Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elsősorban pasik véleményére...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsősorban pasik véleményére lennék kiváncsi. Szeretitek, ha a csaj is mozog szex közben?

Figyelt kérdés

Szóval mi mikor a barátommal pl.: kutya pózban csináljuk szoktam én is mozogni, én mozgok ő pedig nyugalomban van, nagyon szeretem azt. Szerintetek jó dolog?

és ha a csaj kezdeményezi a szexet? pl.: orálisan.... vagy máshogy? nem kurv..s dolog?

2009. jan. 12. 00:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A szeretkezésnél minden megengedett ami kölcsönösen jól esik. Az mindegy ki mozog, ki kezdeményez. Itt kincs k..vás meg k..afis dolog,sem ciki, érezzétek jól egymást az a lényeg.
2009. jan. 12. 00:52
 2/7 anonim ***** válasza:
86%
Az előttem válaszolónak teljesen igaza van:D
2009. jan. 12. 01:00
 3/7 anonim ***** válasza:
94%
Én szeretem ha a párom mozog szex közben, de volt már dolgom nem egy olyan nővel aki valami mással összekeverte a szexet, vagyis túljátszotta. Az amit leírtál teljesen természetes, mint ahogy az is, hogy egy nő kezdeményezzen. Semmi qrwás nincs ebben.
2009. jan. 12. 01:11
 4/7 anonim ***** válasza:
5%
Vissza kéne olvasni néha. Néhány napja külön ezt írták vagy hatan, egy kérdésre, hogy mit szeretnek, szeretnének egy lánytól a szexben.
2009. jan. 12. 01:13
 5/7 anonim ***** válasza:
88%

Szia,

A nő a konyhában szakácsnő, társaságban úrinő, az ágyban k**va...

Ha "letámadod" a párod és elkezded kényeztetni, akkor nem azt fogja mondani magában, hogy na hülye ribi, hanem tudni fogja most nagyon kívánod:) ha mozogsz, annak is örülnek, úgyis jelzi, ha most maradj picit nyugton. Amúgy sem szeretnek egy darab fával szeretkezni....

Amíg mind a ketten valóban akarjátok amit épp csináltok, akkor semmi nem probléma....

2009. jan. 12. 09:54
 6/7 anonim ***** válasza:
72%

Rühellem, ha a csaj csak egy fadarab -.-

Egy gumibabára akkor már kevesebbet kell költeni és még havija sincs.

2009. jan. 12. 12:15
 7/7 A kérdező kommentje:

Ezek tök jók... köszi a válaszokat!

:D:D

2009. jan. 12. 14:14

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!