Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban pasik véleményére lennék kiváncsi. Szeretitek, ha a csaj is mozog szex közben?
Szóval mi mikor a barátommal pl.: kutya pózban csináljuk szoktam én is mozogni, én mozgok ő pedig nyugalomban van, nagyon szeretem azt. Szerintetek jó dolog?
és ha a csaj kezdeményezi a szexet? pl.: orálisan.... vagy máshogy? nem kurv..s dolog?
Szia,
A nő a konyhában szakácsnő, társaságban úrinő, az ágyban k**va...
Ha "letámadod" a párod és elkezded kényeztetni, akkor nem azt fogja mondani magában, hogy na hülye ribi, hanem tudni fogja most nagyon kívánod:) ha mozogsz, annak is örülnek, úgyis jelzi, ha most maradj picit nyugton. Amúgy sem szeretnek egy darab fával szeretkezni....
Amíg mind a ketten valóban akarjátok amit épp csináltok, akkor semmi nem probléma....
Rühellem, ha a csaj csak egy fadarab -.-
Egy gumibabára akkor már kevesebbet kell költeni és még havija sincs.
Ezek tök jók... köszi a válaszokat!
:D:D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!