Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy körülmetélt srácnak hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy körülmetélt srácnak hogy kell bánni a péniszével? Szájjal/kézzel kényeztetni?

Figyelt kérdés
2009. jan. 11. 23:29
 1/9 anonim ***** válasza:
65%
kb uugy mint a nem korulmetelt. Egyebkent valtozo, a parom korul van metelve, nem szereti egyaltalan az oralis szexet es eleg erzekeny a penisze, de lehet, hogy ez nem is attol fugg.
2009. jan. 11. 23:32
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszi!

Azzal nem megyek túl sokra, hogy úgy, mint a nem körülmetéltet. Nekem ő az első, elötte senkivel sem csináltam. AZ én Párom azt hiszem szereti. Legalábbis élvezni szokta. :) Csak félek, hogy esetleg fájdalmat okozok Neki, :S

2009. jan. 11. 23:52
 3/9 anonim ***** válasza:
64%
elso vagyok, nekem is o az elso. De egyszer mar valaki kerdezett hasonlo kerdest es arra azt vlaszoltak, hogy nem sok kul. van kozte. Probalj kul. dolgokat es meglatjatok, mennyire szereti, fajdalmat okozol e neki, nalunk is ez volt.Egy ido utan tudni fogod mik azok amiket szeret, mik azok, amiket nem. Sok sikert.
2009. jan. 12. 00:06
 4/9 anonim ***** válasza:
80%

Nyugodtan csinalhatod neki szajjal, mert imadjak. Ha erosebben csinalod, akkor nemcsak a korulmetelt, hanem a "rendes" peniszes is szolni fog.

Csinald ahogy tudod, es hagyd hogy az erzeseid iranyitsanak, kerd, hogy mondja mit csinaljal neki, es hogyan. Segiteni fog, ne felj. Ha barmi van, foleg fajdalom, te is szolsz, nem? Ok is szolnak, de nem erzekenyebbek, hiszen "ott" mindenki nagyon erzekeny.

2009. jan. 12. 00:29
 5/9 anonim ***** válasza:
81%
Nem okozol neki fájdalmat, sőt jobban tudja érezni. Ne félj tőle, ő ettől még teljes ember.
2009. jan. 12. 00:39
 6/9 anonim ***** válasza:
74%

Személye válogatja. Ha valamiben nem vagy biztos, nyugodtan kérdezz rá, hogy "tetszik-e, jó...". Persze nem minden nap, az tud kényelmetlen(irritáló)lenni.

Nyugodtan kérdezd meg, mert csak Tőle tudhatod meg hogy Ő mit szeret.

Remélem segítettem

2009. jan. 12. 00:50
 7/9 anonim ***** válasza:
89%

Szia!

az en paromnak is korul van metelve es azota amiota megtotent, sokkal jobban elvezi az oralis sexet, nem kell semmivel sem kulombul banni vele. De igazat adok az elottem szoloknak, embere valogatja..

2009. jan. 12. 14:46
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, és várom a többit is :) Sokat segítettetek.
2009. jan. 12. 23:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Egy hete péntekem nekem is körbe kellett vágni. Egyenlőre szexmentesen kell vele bánni... :-(((
2010. jan. 23. 20:37

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!