Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy körülmetélt srácnak hogy kell bánni a péniszével? Szájjal/kézzel kényeztetni?
Köszi!
Azzal nem megyek túl sokra, hogy úgy, mint a nem körülmetéltet. Nekem ő az első, elötte senkivel sem csináltam. AZ én Párom azt hiszem szereti. Legalábbis élvezni szokta. :) Csak félek, hogy esetleg fájdalmat okozok Neki, :S
Nyugodtan csinalhatod neki szajjal, mert imadjak. Ha erosebben csinalod, akkor nemcsak a korulmetelt, hanem a "rendes" peniszes is szolni fog.
Csinald ahogy tudod, es hagyd hogy az erzeseid iranyitsanak, kerd, hogy mondja mit csinaljal neki, es hogyan. Segiteni fog, ne felj. Ha barmi van, foleg fajdalom, te is szolsz, nem? Ok is szolnak, de nem erzekenyebbek, hiszen "ott" mindenki nagyon erzekeny.
Személye válogatja. Ha valamiben nem vagy biztos, nyugodtan kérdezz rá, hogy "tetszik-e, jó...". Persze nem minden nap, az tud kényelmetlen(irritáló)lenni.
Nyugodtan kérdezd meg, mert csak Tőle tudhatod meg hogy Ő mit szeret.
Remélem segítettem
Szia!
az en paromnak is korul van metelve es azota amiota megtotent, sokkal jobban elvezi az oralis sexet, nem kell semmivel sem kulombul banni vele. De igazat adok az elottem szoloknak, embere valogatja..
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!