Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ujjazástól begyulladhat a hüvely? Ha igen és begyulladt mit lehet ellene tenni?
Igen, begyulladhat.
Az nagyon fontos, hogy előtte a barátod megmossa a kezét, hogy neh valamilyen baktériumot beléd vigyen, mert attól könnyen gombát kaphatsz, és más nemi betegséget.
Ne aggódj, de jobb az óvatosság.
Én a canesten kenőcsöt ajánlom neked gyulladásra, vagy canesten kúpot, nekem segített.
Igen begyulladhat, ha pasi keze-ujja nem volt tiszta! Vigyázni kell ilyenkor, csak tiszta, mosott ujjakkal!
Kenegesd canestennel, ha nem múlik nőgyógyász! ahol nem kell feltétlenül kifejtened , hogy mit csináltatok, csak a tüneteket elmondani (gombás fertőzés lehetséges)
Szia!
Igen, nem feltétlen gyulladás, de ha nem volt elég tiszta párod keze, vihet be kellemetlen fertőzéseket! HA attól van a baj, akkor érdemes megbeszélni a pároddal, hogy figyeljen oda erre, mert neked nagyon sok kellemetlenséget tud vele okozni, van akinek érzékenyebb a hüvelyflórája. Ha fáj, csíp, vagy ég, akkor menj el nőgyógyászhoz, nem kell félned, nem kell szégyelned ők ezért vannak. MAjd ír fel valami gyógyszert, nekem is volt már ilyen gondom, bár én starndon szedtem össze valamit. Egy olyan gyógyszert kaptam, amit hüvelybe kellett felhelyezni , egy héten keresztül ,teljesen tüntementes lettem, és meg is gyógyult!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!