Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom análisan is szeretne velem szexszelni de nem sikerül belém hatolnia hiába próbálja az ujjaival tágitani! Valami tippetek nincs?
Nekem nem vált be a hason fekszek, úgy hatol be. Sem az, hogy az oldalunkon fekszünk, ő mögöttem. Sem pedig térdelve, hátulról hatol be. Nekem ezek a pózok mind fájdalmasak.
Mi úgy szoktuk, hogy a hátamon fekszek, ő rám merőlegesen az oldalán. A lábaim átteszem a csípőjén. Behatoláskor a mellkasomhoz húzom a lábaim. Nameg sok síkosítót használunk. Ez az a póz, amiben csak nagyon minimálisan fáj, ha fáj. Ő nem szokta előtte tágítani sem. Ha túl vagy egy orgazmuson, kevésbé érzed a fájdalmat. Ja és célszerű végig játszani a csiklóddal.
helló, lehet, hogy gusztustalannak tűnik, de hasznos...
ha kitisztítottad magad, úgy semmi baj nem érhet.
Szóval, sok síkosító (akár zsíros testápoló is megfelel) kell, és, amikor érzed, hogy tolja a fenekedbe, óvatosan nyomj, mintha kakálnál... (fura, mert az érzés az, hogy kifele nyomsz, de közben mégiscsak ellazulnak a záróizmaid, pont azért, mert arra készülnek, hogy kifele engedjenek. Persze te "becsapod" őket.
Nem lesz könnycsorgatós!
És egy kevés alkoholt igyál előtte, az még jobban ellazít (egy pohár bor, egy pohár pezsgő, max)
Sok sikert!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!