Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért élvez el gyorsan a párom szex közben?
Figyelt kérdés
Voltak már előttem barátnői, akiknél nem volt jelen ez a probléma. Nos, gyors alatt azt értettem hogy az egy percet se üti meg. Tegnap este szexeltünk hatodjára, változatlan volt minden. Összejövésünk előtt 1,5 évig szingli volt, szexmentes, ez lehet a probléma? Ha igen, 6 alkalom nem volt elég neki visszarázodni? Minden tanácsot szívesen fogadok! 29 éves párom, ha ez számít.tegnapelőtt 17:14
1/13 Eric Griffin 

válasza:

"Voltak már előttem barátnői, akiknél nem volt jelen ez a probléma."
Ezt honnan tudod? Ott voltál közben? 🤣
2/13 A kérdező kommentje:
Rákérdeztem.
tegnapelőtt 17:17
3/13 anonim 

válasza:

Gyorstüzelő. Eddig is gondja volt vele, hazudik ha nem ezt mondja. Szerintem menekülj!!
4/13 anonim 

válasza:

Azt tanácsoljuk, hogy cseréld le a pasit egy másikra aki nem gyorstüzelő.
37N
6/13 A kérdező kommentje:
Gyorstüzelésen kivül esetleg lehet képben más opció?
tegnapelőtt 17:47
7/13 Eric Griffin 

válasza:

#6 lehet, a villámgyors tüzelés
8/13 anonim 

válasza:

Kamuzik hogy azt érezd veled van a baj, és ahogy látszik be is vetted. Egyik pillanatról a másikra nem lesz valakinek ilyen baja
9/13 anonim 

válasza:

mocsok jó a cicád 😏
teljesen odáig van érted
nem kell mindig a rosszra gondolna
ez ennyi
kihagyott egy csomó időt és most megkapta az istennőt
velem is volt ilyen.
10/13 A kérdező kommentje:
Végülis az internet több opciót is felsorol erre a problémára, kétlem hogy hazudna mert távol áll tőle szerencsére ez a dolog. Köszönöm azért a véleményeket, tapasztalatokat!
tegnapelőtt 18:47
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!