Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csokiskenyer2 kérdése:
A kiskorú gyerekeknek van orgazmusuk?
Figyelt kérdés
Azokra a gyerekekre gondolok akiknek mégnem volt menstruáciojuk/magömlésük. Mindenkit szeretnék megnyugtatni nincsenek pedofil hajlamaim szimplán érdeklt.ápr. 17. 13:20
1/11 anonim 

válasza:

Nekem volt 12évesen, tisztán emlékszem az elsőre esetre. F.
2/11 anonim 

válasza:

Az orgazmusról nem tudok, de sok olyat olvasni, hogy pl. nők gyerekkorukban még azt sem tudták, mit csinálnak, de jó érzés volt, amikor a nemi szervüket bizergálták.
3/11 anonim 

válasza:

Persze. Orgazmushoz nem kell magömlés. Nekem sem volt magömlésem amikor recskázni kezdtem. Kényelmes volt, mert nem kellett takarítani
4/11 anonim 

válasza:

Igen nekem is volt het-nyolc evesen, emlekszem tisztan. Mindig szerettem vele jatszani.
5/11 anonim 

válasza:

Én mikor 4-5 éves voltam mindig visszatartottam, mikor pisilni kellet. A sarkamhoz nyomtam magamat és mindig nagyon jó érzés volt. Ezért rendszeressé vállt. Meg volt, hogy birizgáltam este, a takaró alatt. Nem tudtam mit csinálok akkor, de jó volt. Konkrét orgazmusra nem emlékszem viszont...
6/11 anonim 

válasza:

Az én gyermekem is elég korán felfedezte,hogy kellemes,ha ott matat magának és orgazmus féle is van néha, persze nem egy felnőttes. Nyilván nem köti szexualitáshoz a dolgot, csak szimplán kellemes érzés neki. Itt egy cikk erről: [link]
7/11 anonim 

válasza:

Igen, én nyögésnek hívtam. :D
Úgy nézett ki, hogy takarót összegyűrtem és a nemiszervem fölé nyomtam aztán hasra fordultam és le-fel kezdtem vonaglani. Aztán később jött a jó érzés. :D Akkor nem tudtam mi az óvodába is játszottam ezzel lefekvéskor, aztán óvónő rám szolt, és nem értettem mi a baja. 🤣
10/11 gabor49 

válasza:

igen van 13 évesen már rendesen élveztem F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!