Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan verjem ki a pasimnak?
Én így szeretem:
Kb. 30 fokban áll a testemhez képest. A lány teljesen, marokkal átfogja. Szorítja, de azért nem facsar vizet belőle. Minél gyorsabban kell csinálni. (Esetleg először, a "beüzemelésnél" lassabban.) Természetesen nem szárazon, hanem gyakran kell nyálazni, mindig nedves legyen, mert egyébként fáj. Felül addig, hogy a bőr összecsukódjon, alul meg ameddig könnyen lemegy, ezt előbb próbáld ki.
Ha nem szégyenlős, kérd meg, mutassa meg.
Olyan jól ugyan egy profi sem csinálja, mint a fiú sajátmagának, de izgató a tudat, hogy a lány csinálja.
Tanulmányozz egy szexfilmet! Azért ne ess neki nagyon mohón :) De ott legalább látod élesben ;)
Én is féltem tőle, nehogy rossz legyen neki, de belejön az ember, mint kiskutya az ugatásba! Ne félj tőle!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!