Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az létezik hogy megváltozik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az létezik hogy megváltozik a puncim?

Figyelt kérdés
Mert régebben nagyon ronda volt és nagy volt a csiklóm, de most kisebb lett egy ideje. Ezt pár hónapja vettem észre.
ma 06:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Úgy látszik már nem csak kispöcsök méregetik a bigájukat hanem a csajok is a csiklójukat.

Hát ragadós a hülyeség. 🤣😲😨

ma 09:33
 12/15 anonim ***** válasza:
Pedig a kor előrehaladtával pont hogy növekedik minden ilyen. Nameg nyúlik ha sokat masztizol.
ma 10:24
 13/15 A kérdező kommentje:
Tényleg nyúlik a masztitól?
ma 10:25
 14/15 anonim ***** válasza:
Dehogy nyúlik a masztitól! Pubertázs korban lehet nyújtani rajta és ez bizonyos afrikai törzseknél a nőiesség jelen. 11-12 éves lányoknak minden nap húzkodni kell erősen, hogy nyúljon. Ebbe egy női családtag, általában nagynéni avatja be. Láttam erről filmet. Konkrétan napi 20-30percig erőteljesen nyújtják fájdalom határig és így megnő nekik, de ha férjhez mennek, ott náluk ez a nőiesség jele. A törzs nevére már em emlékszem. Ha vége a pubertásznak, ez már nehezen változtatható, azért kezdik korán. Nekem pl a nagy csikló kimondottan izgató, de nem ez én vagyok. Én azt bánom, hogy nem minden csajé nagy és lógós.
ma 10:55
 15/15 anonim ***** válasza:
11es 🤣🤣🤣😂😂😂🤣🤣🤣😂
ma 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!