Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érthető az indok? Vagy az én hibám is?
Szeretem a párom, 3 éve vagyunk együtt.
Oda figyel magára.
De amikor odáig jutunk, hogy szeretkezzünk, néha meg kérdezi, hogy én miért nem akarom őt orálisan kielégíteni?
Nem szeretném meg bántani sem azt, hogy rosszul érezze magát miattam mert ő szokta úgy is nekem ha nincs épp leborolválva, őt nem zavarja.
Engem viszont igen, és kicsit taszít is a szőr ott lent, de nem tudom hogy mondjam-e meg neki.
Én is szeretném őt le szopni de így nem tudom, nem megy.
A sex viszont nagyon jó nincs panasz.
Én lennék a rossz?

Nem vagyok szégyenlős.
Az egyetlen ok amiért nem akartam eddig szóba hozni neki, az az, hogy ellenkezőleg ő szokta nekem, én viszont nem tudom rá venni magam ha nincs szőrtelenítve.

Értem mit mondasz és köszönöm a tanácsokat, eddig borotválta mindig mikor kellett akkor még nem jelentett gondot, de mostanában nem szőrtelenített ott és nem hoztam szóba neki mert vártam, hogy mikor fogja.
De eddig nem történt meg és rá kérdezett hogy miért nem akarom.
Pedig nem arról van szó, hogy ne akarnám, csak nem így..

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!