Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha bekenem előre a farkamat síkosítóval és arra húzom rá a gumit, majd nekikezdek a "munkának" akkor van esély rá, hogy "munka közben" csúszik le róla?

Gumiea kell a sikosito nem a farkadra te agyhalott
Inkbb ne is szexelj
Ooo ba**meg

Köszönöm a "kedves" válaszokat.
A kis kíváncsiak részére: Eddig mindig gumi nélkül csináltam és nem is lett belőle baj. (Esetleg csináljátok utánam aztán lehet okoskodni...) Most azonban az illető hölgy ragaszkodik hozzá és sajnos olyan, akit nem szabad kihagyni. Nekem azonban kényelmetlen a gumi, egyszer felpróbáltam és már önmagában kényelmetlen volt le is konyult tőle az a bizonyos.
A harmadik hozzászólónak küldött válaszom pedig annyi, hogy azért használok munka szót, mert nem vagyok paraszt és pontosan tudom, hogy tiltás ide vagy oda kiskorúak is el fogják olvasni.

Ha kiskorúbiztosra akartad volna írni a kérdést a farok szót is helyettesíthetted volna.
Például:
"Ha bekenem előre a nemi szervem síkosítóval és arra húzom rá a gumit, majd úgy szeretkezünk akkor van esély rá, hogy lecsúszik róla?"
3as vagyok

5. Attól nem lesz jobb, a lecsúszik
Kiskorúak ha elolvassál a szexuális kategóriát látják a szex szót, szóval te is leírhatod 😅

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!