Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha bekenem előre a farkamat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Strongest kérdése:

Ha bekenem előre a farkamat síkosítóval és arra húzom rá a gumit, majd nekikezdek a "munkának" akkor van esély rá, hogy "munka közben" csúszik le róla?

Figyelt kérdés

márc. 9. 16:52
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Minek kensz síkosítót a farkadra, ha gumit húzol rá. Semmi értelme. S lecsúszik
márc. 9. 16:59
 2/10 anonim ***** válasza:
87%

Gumiea kell a sikosito nem a farkadra te agyhalott

Inkbb ne is szexelj

Ooo ba**meg

márc. 9. 19:17
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
Ha neked munka a dugás akkor inkább ne is vegyél se gumit, se síkosítót. Jobb a munkát elkerülni.😅
márc. 9. 19:30
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyobb a kockázata hogy lecsúszik, de mi a francnak kenegeted előre??? Lehet használati utasítás kellene a síkosítókhoz is - kívülre kell kenni nem belülre 😂
márc. 9. 20:39
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a "kedves" válaszokat.

A kis kíváncsiak részére: Eddig mindig gumi nélkül csináltam és nem is lett belőle baj. (Esetleg csináljátok utánam aztán lehet okoskodni...) Most azonban az illető hölgy ragaszkodik hozzá és sajnos olyan, akit nem szabad kihagyni. Nekem azonban kényelmetlen a gumi, egyszer felpróbáltam és már önmagában kényelmetlen volt le is konyult tőle az a bizonyos.

A harmadik hozzászólónak küldött válaszom pedig annyi, hogy azért használok munka szót, mert nem vagyok paraszt és pontosan tudom, hogy tiltás ide vagy oda kiskorúak is el fogják olvasni.

tegnapelőtt 07:15
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha kiskorúbiztosra akartad volna írni a kérdést a farok szót is helyettesíthetted volna.

Például:

"Ha bekenem előre a nemi szervem síkosítóval és arra húzom rá a gumit, majd úgy szeretkezünk akkor van esély rá, hogy lecsúszik róla?"

3as vagyok

tegnapelőtt 07:28
 7/10 anonim ***** válasza:
Még mindig nem értem mitől lesz jobb ha síkosítóval bekened a farkadat és arra húzol gumit 🤣 Nem az óvszerben mozog a farkad hanem az óvszer mozog a farkaddal együtt a hüvelyben. Ha bekened lecsúszik, így nincs értelme az óvszernek. Van női óvszer ami nem mozog miután feltette magának a hölgy, annál érthető lenne ha használsz síkosítót.
tegnapelőtt 12:43
 8/10 anonim ***** válasza:
Kendd be a farkadat síkosítóval, húzz rá gumit és próbálj meg úgy maszturbálni első körben. Ha nem megy, akkor dugni se fogsz úgy tudni. Elárulom nem fog menni, mert nem erre találták ki.
tegnap 01:23
 9/10 anonim ***** válasza:

5. Attól nem lesz jobb, a lecsúszik

Kiskorúak ha elolvassál a szexuális kategóriát látják a szex szót, szóval te is leírhatod 😅

tegnap 03:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Felesleges külön síkosító, a latexen van sikosító réteg alapból.
tegnap 21:02

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!