Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit rontottam el?
Munkatársunk nyugdíjba megy, kitaláltuk hogy meglepjük egy rúdtáncos csajszival. Be is mentem egy ilyen stúdióba, elmondtam udvariasan hogy egy táncos lányt szeretnék mindenféle extra nélkül. Azaz csak tánc és vetkőzés lett volna, semmi tapi. Mire elkezdtek velem kiabálni, ki is dobtak, hogy ez nem egy bár hanem edzőterem és hogy mit képzelek, ők nem rosszlányok hanem komoly sportolók.
(Mielőtt jönnének a vicceskedő válaszok: jó helyre mentem, nem tévesztettem el a termet, ott vonaglottak az oktatóval együtt kb fehérneműben a rúdon)
Van valami virágnyelv vagy kifejezés amit használnom kellett volna a táncoslány helyett?

Mindenképpen olyan lányt keresünk aki rúdtáncol és nem öltáncol! Klasszikus rosszlányok nem tudnak rúdról lógni, nem is vállalták. Azt mondták hogy ahhoz rúdtáncos lányt kell keresnem, azok meg elhajtottak sértődötten.
Nem az a szabály náluk hogy vetkőznek, de hozzájuk érni tilos?
(Azt tudom hogy néhányan engedik a tapit vagy töppet plusz pénzért, de erről most szó se lett volna)
Sajnos csak rúdtáncoslány jó, ha valaki rúd nélkül vetközik az nem, ez a kolléga kívánsága.
Felőlem csinálhatják "sportként", szerintem a fiúk vevők is lennének rá ha zsűriként pontozhatnák a mozdulatait.
De eleve meg se hallgattak, csak elzavartak.
Mintha egy erősember megsértődne ha felkeresném azzal hogy fizetnék neki azért hogy húzzon el egy kamiont mert nézni szeretném a showt.
Nem ajánlottunk volna keveset, meg eleve el se jutottunk odáig hogy mondjak összeget.

Nade bro ez azért nem ugyanaz xd
Az ilyen rúdtáncosok komoly sportként gondolnak erre, meg nyilván arra hogy adott esetben otthon a négy fal között mutatnak egy kis extrát a palijuknak, de ettől még nem szexmunkások xd
Ez ma már nem csak munka hanem mindenféle pozitív egészségügyi hatása is van, meg a nőiességüket akarják felfedezni, megélni az ilyen csajok, nem azért csinálják hogy aztán ezért pénzt ajánlj vagy hirdessék magukat xd
Persze-persze, tudom én. Az Onlyfans lányok se szexmunkások hanem komoly modellek.
Véletlenül se akartam őket leszólni, az ő testük, az ő döntésük.
De kizártnak tartom hogy csak a 4 fal között csinálnák és csak azért megéri nekik egy stúdióban megtanulniuk.
Tényleg nem próbálkoznánk be semmivel, tisztában vagyok vele hogy ez egy mindent a szemnek semmit a kéznek dolog.
De akkor felkeresem az egyik bárt, hátha ők közvetítenek ki táncoslányt privát bulira. Csak félek hogy onnan is elhajtanak, mivel elvileg a délelőtt felkeresett stúdió oktatója is ott dolgozik másodállásban és nem akarom hogy úgy tűnjön hogy követem.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!