Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők és asszonyok! Mit szégyelltek magatokon a legjobban?
Figyelt kérdés
Ruhában és ruha nélkül. Mitől tartasz a legjobban, hogy nem fog tetszeni az új partnerednek amikor meglátja? Pl.: vakrandin: kéz, hang, illat, súly, magasság, fejen lévő alkatrászek(szem, száj, fog, orr, fül, haj), ha arra kerül sor pl.: mell, mellbimbó, punci, fenék, bőr úgy általánosságban.
Ezen kívül szellemi viselkedésbeli és verbális dolgok: humor, intelligencia, nevetés, stb.(itt kifogytam a példákból pedig van még egy pár szókincsem:).
F/35 semmi perverz hátsó szándékkal kérdezem, csak eléggé gátlásos és bizonytalan vagyok és jó lenne tudni, hogy mások is szenvednek e ettől. Úgy vélem, jó ha ezt kibeszéljük mert akkor némileg élét veszti. (tét andrásos idióták kíméljenek!)
tegnapelőtt 15:01
1/8 anonim 

válasza:

Semmit nem szégyellek és gátlásos sem vagyok.
24L
2/8 anonim 

válasza:

Én már teljesen elfogadtam és szeretem magamat. Tudom milyen az előnyös viselet és frizura. Ha új és ismeretlen személlyel megyek randizni semmin sem izgulok és semmitől sem tartok. Természetesen viselkedek, én már nem taktikázok nem manipulálom. Az évek alatt megtanultam, hogy csak néhány évig tudok alakoskodni, utánna úgyis kibujik az igazi énem.
3/8 anonim 

válasza:

Én a melleimet utálom főleg (nem fogok senkinek képet mutatni privátban), de ez nem a szokásos női "hiszti", hanem a pasik fele is simán megmondja, hogy nem szépek. Meg elég mély hangom van, szerintem az se mindenkinek jön be, de azt élőben nem szégyellem, csak a hanghívásokat nem szeretem pl. emiatt sem.
4/8 anonim 

válasza:

A hasam zavar csak. Szültem és látszik a nyoma.
5/8 anonim 

válasza:

3. A mély hang nönél lehet, hogy nem mindenkinek jön be, de akinek bejön az sokszor függö lesz töle.
6/8 anonim 

válasza:

Én azt,hogy szinte mindenhol szőrös a testem,nem tudom mindig simán tartani.
7/8 anonim 

válasza:

Nem tudom miért, de újjabban megőrülök a szőrösebb csajokért, a piacon nálunk van egy igen szőrös eladó csajszi, odavagyok érte :) 6#írj ha lenne kedved ismerkedni. 45F
8/8 anonim 

válasza:

7 es,csak a kíváncsiság kedvéért,mely testrészein szőrös és milyen mértékbe,már,hogy így munka közben is észrevehető? 6. vagyok
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!