Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van történetetek arról, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van történetetek arról, hogy nagyon kell bepisilnetek?

Figyelt kérdés
Mi történt, mit éreztetek, hogy oldottátok meg?

márc. 8. 00:14
 1/9 Lucalány2025 válasza:
77%

Van. Egy buliból mentem haza csatak részegen. Éreztem, hogy már nagyon kell, de nem igazán érdekelt. Aztán csak annyi van meg, hogy egyszer csak láttam, hogy be vagyok pisilve. Nem történt semmi különös. Biztos megbámultak, de részegen gondolom, le se szartam, őszintén szólva nem is emlékszem... Otthon lefürödtem, átöltöztem, ment tovább az élet. Amúgy így visszagondolva vicces.. XD

L/19

márc. 8. 00:23
 2/9 anonim válasza:
91%

Én már sokszor pisiltem be. Igazából abban nem volt semmi véletlen. Egyszer - olyan 14 éves lehettem - eszembe jutott, hogy vajon milyen érzés lehet... Kipróbáltam... Tetszett... Azóta csinálom rendszeresen. Nyílvános helyen a legizgibb, de persze itthon is.

N/23

márc. 8. 00:28
 3/9 anonim ***** válasza:
77%
pelusban lenni jó♥️
márc. 8. 01:56
 4/9 anonim ***** válasza:
93%
Fehérváron a sétáló utcán ment előttem két lány. Az egyik megjegyzi a másiknak, hogy nagyon kell pisilnem. A másik mondta hogy neki is kell. Hangosan mondták, hogy “Majd be pisilek.” Hátranéztek, hogy vajon hallottam e. Igen hallottam. Majd a barátnő elkezdi húzni oldalra. Tudtam hogy mi köveketik. Beálltak a parkoló kocsik közé, és még láttam ahogy az egyik leguggol. Csak egy pillanatig néztem, hogy meggyőződjek róla, hogy helyes a feltételezésem, és mentem tovább a dolgomra.
márc. 8. 04:47
 5/9 anonim ***** válasza:
68%

Nekem csiklandozás fétisem van. Nagy vágyam, hogy egyszer addig csiklandozzak egy nőt, amíg bepisil.

Sajnos eddig még nem találtam olyat akinek ez bejött volna. Pedig itt is beszélgettem már jó pár pisi fétises nővel.

márc. 8. 07:09
 6/9 anonim ***** válasza:
44%

Kissé ittasan pisiltem be többször is, józanul ami nem szándékos volt, az kocsiban dugóban ülve, meg tizenévesen suliban.

Pár alkalomra emlékszem,hogy ágyba is megesett.

Engem mondjuk nem zavart ez soha, mert számomra érdekes, izgató, szoktam direkt is bepisilni gyerek korom óta.

Fiú vagyok.

márc. 8. 12:54
 7/9 anonim ***** válasza:
87%
Részegen buliban nagyon kellett pisilnem de nem foglalkoztam vele majd mikor megdugtak bepisiltem de izomból a csávó azt hitte ennyire jól csinálta pedig csak lepisiltem xD
márc. 8. 12:55
 8/9 anonim ***** válasza:

Mivel futár vagyok egy nagyváros belvárosában és sokszor nincs lehetőség elmenni, így elég sűrűn van, hogy már kellemetlenül, táncolva kell kibírni, persze nem egyszer csurgott is már be, de egyéb alkalmakkor is volt már hasonló sztori. Van egy pár ilyen történetem.

28F

tegnapelőtt 06:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem van a kocsiban egy 4 dl-es müapohár pont azért, ha nagyon kell, a lábaim közé teszem és előveszem a farkam és telepisilem, ha nagyon kell, akár egy piros lámpánál, úgyse lehet oda lentre oldalról belátni. Aztán valahol megállok és kiöntöm. Tök jó élvezet ez is :-)
tegnapelőtt 07:19

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!