Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van történetetek arról, hogy nagyon kell bepisilnetek?
Van. Egy buliból mentem haza csatak részegen. Éreztem, hogy már nagyon kell, de nem igazán érdekelt. Aztán csak annyi van meg, hogy egyszer csak láttam, hogy be vagyok pisilve. Nem történt semmi különös. Biztos megbámultak, de részegen gondolom, le se szartam, őszintén szólva nem is emlékszem... Otthon lefürödtem, átöltöztem, ment tovább az élet. Amúgy így visszagondolva vicces.. XD
L/19
Én már sokszor pisiltem be. Igazából abban nem volt semmi véletlen. Egyszer - olyan 14 éves lehettem - eszembe jutott, hogy vajon milyen érzés lehet... Kipróbáltam... Tetszett... Azóta csinálom rendszeresen. Nyílvános helyen a legizgibb, de persze itthon is.
N/23

Nekem csiklandozás fétisem van. Nagy vágyam, hogy egyszer addig csiklandozzak egy nőt, amíg bepisil.
Sajnos eddig még nem találtam olyat akinek ez bejött volna. Pedig itt is beszélgettem már jó pár pisi fétises nővel.

Kissé ittasan pisiltem be többször is, józanul ami nem szándékos volt, az kocsiban dugóban ülve, meg tizenévesen suliban.
Pár alkalomra emlékszem,hogy ágyba is megesett.
Engem mondjuk nem zavart ez soha, mert számomra érdekes, izgató, szoktam direkt is bepisilni gyerek korom óta.
Fiú vagyok.

Mivel futár vagyok egy nagyváros belvárosában és sokszor nincs lehetőség elmenni, így elég sűrűn van, hogy már kellemetlenül, táncolva kell kibírni, persze nem egyszer csurgott is már be, de egyéb alkalmakkor is volt már hasonló sztori. Van egy pár ilyen történetem.
28F

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!