Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, h valaki saját magába szerelmes?
Figyelt kérdés
Találkoztatok már hasonlókkal. Azért kérdezem, mert mert se fiu se lány nem tetszik nekem, csak saját magam, sőt szerelmes vagyok saját magamba. Tudom furcsa, amit írok, de most akkor én hová soroljam magamat. Mindenfajta közeledést helyből elutasítok. Ennek mi lehet az oka. Normális családba nőttem fel, normális iskolába jártam, jól tanultam, teljesen átlagos vagyok.márc. 5. 15:10
1/29 A kérdező kommentje:
még annyit, h senki ne írjon privátba vélemények, tapasztalatok érdekelnek.
23 lány vagyok
márc. 5. 15:11
2/29 anonim 

válasza:

Öntelt, nárcisztikus vagy. Kb. öreglány maradsz ! Macskákkal !!
3/29 A kérdező kommentje:
2es nem vagy tisztába a nárcisztikus szóval, az pont nem jellemző rám
márc. 5. 16:26
4/29 A kérdező kommentje:
alapvetően segítőkész vagyok, nem szólok bele mások dolgaiba, aki kéri, annak segítek, akár anyagilag is,
márc. 5. 16:28
5/29 anonim 

válasza:

Csak olyannal találkoztam hogy annyira imádta magát hogy éjjel nappal fotózta magát és tette fel a közösségi oldalakra.
Majd jön valaki aki megfog valamivel.
Előbb utóbb.
6/29 A kérdező kommentje:
magamat nem szokásom fotózni és nincs közösségi oldalam se
márc. 5. 17:07
7/29 anonim 

válasza:

Egy pszichológussal kellene beszélned erről. Ő értelmesen kibontaná neked a dolgot, jobban, mint itt.
8/29 anonim 

válasza:

Kérdező!
Te akkor valami ufó vagy!
Hány éves vagy?
Volt már párkapcsolatod?
9/29 A kérdező kommentje:
7es a világ tele abberált, erőszakos, pedofil, meleg, bi, transzi val, akik mindenfélét csinálnak, aki magát szereti senkit nem bánt, de án mrnjrk pszichez
márc. 5. 18:11
10/29 anonim 

válasza:

Nárcisz története erről szól: beleszeret a saját képmásába.
Lehet, nem vagy önző, de ez a nárcisztikus lét.
48/F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!