Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lábfétis oldalnál milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lábfétis oldalnál milyen olyan tartalmat, témát érdemes készíteni amiket kevesen készítenek, de lenne rá kereslet?

Figyelt kérdés

márc. 5. 13:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
Mutass belőle párat.
márc. 5. 13:18
 2/12 anonim ***** válasza:
81%
Nincs ilyen. Már mindenki ezt csinálja.
márc. 5. 13:20
 3/12 anonim ***** válasza:
49%
talpverés?
márc. 5. 14:00
 4/12 anonim ***** válasza:
59%
Karatés szerkóban lévő nő általi lábfétises dominancia imitálása.
márc. 5. 17:37
 5/12 anonim válasza:
69%
Szerintem állj rá zokniban vagy sportcipőben tárgyakra és törd össze őket a lábaddal!
márc. 6. 05:09
 6/12 Misike21 ***** válasza:
69%
Rengeteg konkurencia akad gondolom . Ami ritka : Tribute dolgok mikor a képeidre videóidra veri valaki pl vagy épp mezítlábas cipős magas sarkús dolgok összetörsz valamit . Taposás vagy épp köröm festés . Hirtelen ennyi jut eszembe .
márc. 6. 05:29
 7/12 anonim ***** válasza:
Harisnya, zokni, mamusz széttépése lábon.
márc. 6. 09:06
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem jelenleg nehéz ezt kitalálni. Kinek mi jön be. A legjobb ha egyedi igényeket fogadsz, és azt csinálod amiket kérnek, esetleg egy idő után megnézed hogy miket kértek a leggyakrabban.
márc. 6. 11:55
 9/12 anonim ***** válasza:

Emberek taposása. Van persze ilyen is, de többnyie hiteltelen és művi. Olyan kellene, amin úgy taposol pasikon, hogy látványosan szenvednek, te pedig látványosan élvezed. Az se baj ha közben pld sírva könyörögnek kegyelemért. Láttam ilyent lezbi felállásban nő taposott nőket. Pasikat valahogy képtelenek rendes dühvel, vagy kegyetlen szadista örömmel megtaposni, mindig csak tessék-lássék lépkednek rajtuk.

Ugyanakkor mezitláb kellene, szépen pedikűrözött lábbal. Látványosabb is, te is jobban érzed az egyensúlyodat, és durvább taposást tesz lehetővé külsérelmi nyomok vagy vér nélkül.

márc. 6. 13:42
 10/12 anonim ***** válasza:
Én a talpverést preferálnám, nagyon ritka a jó anyag belőle.
márc. 6. 17:18
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!