Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy 30-36 éves nő mennyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 30-36 éves nő mennyi esélyel feküdne le egy 23-24 éves sráccal?

Figyelt kérdés
ma 19:20
 1/5 anonim ***** válasza:
85%
Ha bejön neki a srác, akkor simán. Én a korombeli és a fiatalabb csajokkal rengeteget kínlódtam, mire levarázsoltam róluk a bugyit. Pont 23-24 lehettem a nő meg nem tudom mennyi, de tini gyereke volt, szóval bőven 30-on felül. Nem is randiztunk, egy egyszerű beszélgetés vége lett dugás. Akkor tapasztaltam először olyat, hogy nyugodtan megfoghatom a mellét, megcsókolhatom, még segít is levenni a bugyiját és nem kell neki könyörögni semmiért. Érdekes élmény volt.
ma 19:52
 2/5 anonim ***** válasza:
81%
Nekem megvolt 23 évesen 36 éves nő. Nem lehetetlen.
ma 20:09
 3/5 anonim ***** válasza:

36 éves leszek.

29 éves volt a "srác" akivel kavartam volna. Ő utasított el.

De ettől fiatalabbal tuti nem.

ma 20:24
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám 47 évesen 21 évessel csinálta.
ma 20:27
 5/5 anonim ***** válasza:
35 vagyok, egy egy 23-24 évessel lett volna, ha... Megbeszéltünk mindent egy kávé mellett, kiválasztottuk a napot. Aztán másnap kellett volna, hogy pontosítsuk. Azóta se jelentkezett, az üzenet se olvasta el. Ősz elején történt. Többet sose kezdek fiatalabbal. A korombeliek sosem vertek át.
ma 20:41

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!